Παρασκευή, Απριλίου 03, 2009

θετικα τα μυνηματα απο το φιλικο

Εν όψει μιας δύσκολης εβδομάδας, με πολλές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα έδωσε φιλικό ματς με τους "Φίλους Καραγιάννη" εχθές το βράδυ. Ο αγώνας είχει διπλό χαρακτήρα: 1ον να εξακριβωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των παιχτών και 2ο να τιμηθεί ο Π. Ξενίδης ο οποίος από εδώ και πέρα θα φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η Ολύμπια πέρασε ένα άνετο ανοιξιάτικο βράδυ, έχοντας σε μεγάλα κέφια Κοζώνη, Αλεξιάδη και Ξενίδη, οι οποίοι όργωσαν το γήπεδο. Το σκόρ σταμάτησε στο 18-6, με πρώτο σκόρερ τον Καραγιάνη ο οποίος πέτυχε 9 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν στον τρισμέγιστο, υπερπόντιο, ανεπανάληπτο, "τα πάντα όλα λέμε τώρα", Στέφανο Γκουτζιαντάμη, ο οποίος είχε κατεβάσει τα ρολλά στο τέρμα. Ο Στεφάν έκανε κολοσσιαία εμφάνιση και έπαιζε κυριολεκτικά τους αντίπαλους με "Κλειστά τα Μάτια". Ο Αλεξιάδης από αριστερά "έγραψε" πολλά χιλιόμετρα, κάνοντας μεγάλο παιχνίδι. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μας ανακάλυψαν ότι προπονείται κρυφά τρέχοντας στην σύραγγα. Σε υψηλά επίσης επίπεδα γκρίνιας κινήθηκε ο Τζήμας και ο Φανάρας οι οποίοι από το ημίχρονο και μετά δεν σταμάτησαν να μουρμουράνε. Οι γκρίνια σταμάτησε μόνο όταν αντίκρυσαν την πίτσα και τις μπύρες μετά τον αγώνα.

Επόμενος αγώνας την Δευτέρα 6/4/2009 21:00 πιθανότατα με την ΜΚC.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template