Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

21.01.09 OlympiaJV vs MKCJV

Η ομάδα της Olympia JV επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε τη νίκη στο στάδιο Baraze απέναντι στην ομάδα της MKC. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 5-5. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι όροι αφού η ομάδα της Olympia JV έδειξε ανωτερότητα σε όλη τη διάρκεια, σφυροκόπησε ανελέητα την άμυνα της MKC που έδειξε αδύναμη να αντιδράσει. Επιπλέον η αποτελεσματική κάλυψη της άμυνας της Olympia JV είχε ως αποτέλεσμα να μην αφήσει να περάσει ούτε κουνούπι. Ο τελικός δείκτης του σκορ είναι ο αδιάψευστος κριτής αυτού του παιχνιδιού που για την ιστορία έφτασε στο πραγματικά απίστευτο και αξιοθαύμαστο 15-5.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και την αξιοσημείωτη παρουσία των φιλάθλων της Olympia JV οι οποίοι εμψύχωναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους παίχτες της ομάδας τους δίνοντας τους ένα επιπλέον κίνητρο για αυτή τη μεγαλειώδη νίκη.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν δηλώσεις στην αίθουσα τύπου από τον προπονητή της Olympia JV κο Πέππα Μελέτη :”Δεν έχω να δηλώσω τίποτα περισσότερο από το ότι η ομάδα μου σήμερα ήταν απίστευτη και δικαίως κερδίσαμε. Σας ευχαριστώ”

Στη μικτή ζώνη παραχώρησαν συνεντεύξεις οι παίχτες της Olympia JV.

Ο πρόεδρος και παίχτης της Olympia JV Φανάρας Ευάγγελος δήλωσε τα εξής : “θα γίνουν μεταγραφές ενόψη της δύσκολης συνέχειας της ομάδας. Η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές. Αρκετά καλή απόδοση έχουν παρουσιάσει οι παίχτες μας και κατα τη διάρκεια του τρίτου ημιχρόνου όπου όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές σκοράρουν τουλαχιστον 2 μπουκάλια μπύρα και 4 κομμάτια πίτσα. Δε θα ήθελα να αναφερθώ στην αντίπαλη ομάδα παρά μόνο να τους ευχαριστήσω για την απολαυστική βραδιά που προσέφεραν στο φίλαθλο κοινό, είναι χαρά όλων να έχουμε τέτιοιυς πελάτες. Θα σας κάνω και μία αποκάλυψη, η ομάδα διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του super star FANARDINIO που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της OJV Latin America Projects. Σε εξέλιξη είναι και η μεταγραφή ενός ακόμη αμυντικού χαφ, του 30 χρονου PANAΥOKO ή κατά κόσμο Πάνο Θεοδωρόπουλο.

Στέφανος Γκουτζιαντάμης : “Θεωρώ ότι ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα δώσαμε όλα. Θεωρώ ότι η δουλειά μας τόσο καιρό σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης του παιχνιδιού ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Θεωρώ επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε με την παρουσία του.”

Η σύνθεση της ομάδας :
Zimmermann Christian
Γιάγκος Θωμάς
Φανάρας Ευάγγελος
Τζίμας Χρήστος
Καλύβας Μάριος
Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης
Ξενίδης Παναγιώτης
Παπαντωνίου Δημήτρης
Oliver Smuch
Κοζώνης Γιώργος
Γκουτζιαντάμης Στέφανος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να περνάω εκείνη την ώρα απο το γήπεδο που διεξαγόταν ο συγκεκριμένος αγώνας ...
Πραγματικά και χωρίς κανένα ίχνος προκατάληψης πιστεύω ότι η ομαδα με την άσπρη περιβολή ήταν μακράν καλύτεροι και πιο ουσιώδεις όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος , όσον αφορά τις εντυπώσεις πιστεύω πως ο τρόπος παιχνιδιού αμφοτέρων ήταν εξίσου καλός.
Εύγε και ευελπιστώ σε παρόμοιες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template