Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Η επόμενη μέρα

Δεν πέρασε μια μέρα από την θριαμβευτική νίκη της Olympia και τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από την ομάδα. Νωρίς το πρωί και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ο ποδοσφαιριστής Μάριος Καλύβας, γνωστός και ως Λιονέλ Μέσι της κοιλάδας των Τεμπών, προπηλακίστηκε από μερίδα οπαδών, αλλά και ποδοσφαιριστών, της MKC με προσφωνήσεις όπως "προδότη", "πουλημένε", "ξεφτίλα" καθώς και "ντροπή του Η/Μ".

Παρ' ότι ο ποδοσφαιριστής δεν δήλωσε κάτι, από έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, η πίκρα του μεσοεπιθετικού ήταν έκδηλη. "Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου" είπε ο Μάριος σε συνεργάτη της στήλης, "έχω δώσει και την ψυχή μου στην κοινοπραξία, δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά...".

Δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και σενάρια περί επικείμενης μετεγγραφής του παίχτη στην MKC που επιθυμεί διακαώς τον παίχτη. Το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει τελειώσει και δεν υπάρχει καμία διάψευση από μεριάς Olympia για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις για το θέμα προέβει ο γνωστός αμυντικός της Olympia Panayoko:"Ο Μάριος είναι ένας καταξιωμένος παίχτης της ομάδας και θα ήταν κρίμα να αφήσει της τάξεις της. Η διοίκηση πρέπει να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές.Ο Μάριος έχει ματώσει για την φανέλα που φοράει."

Με αγωνία αναμένεται η επόμενη κίνηση της διοίκησης που τηρεί σιγή ιχθύος. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template