Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2009

Βιζόν και διαμάντια

Η ομάδα της ojv συνεχίζει τα επινίκια για την πραγματικά μεγαλοπρεπή νίκη της την περασμένη τετάρτη επί της mkc. Χθες το βράδυ (σ.σ. Παρασκευή 23/01/09) μερίδα των παιχτών της ομάδας παρουσία του Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Αρχηγού Αποστολής και ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Φανάρα, του προπονητή κου Μελέτη Πέππα και φυσικά του πρωταγωνιστή του μετεγγραφικού σήριαλ των τελευταίων ημερών Μάριου Καλύβα βρέθηκαν σε κεντρικό μπαρ της πόλης της Λάρισας όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Το άριστο κλίμα και την ατμόσφαιρα χαλάρωσης έρχονται όμως να χαλάσουν οι δηλώσεις του προπονητή και δημιουργού της ομάδας της mkc κου Θεόδωρου Λιούπα ο οποίος υποστηρίζει ότι κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα προσεγγίστηκε από άτομα της olympia προσφέροντας του ευκαταφρόνητο ποσό, γούνες, κοσμήματα και δύο Ρωσίδες για να μην "αποδώσει τα μέγιστα η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο" όπως ο ίδιος δήλωσε. Θυμίζουμε ότι το σκορ στο συγκεκριμένο σημείο ήταν 5-5. Μια δήλωση που πραγματικά κάνει αίσθηση, καθώς η mkc στο 2ο ημίχρονο ήταν απούσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αθλητικός δικαστής καθώς και ο 4ος τακτικός ανακριτής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον κο Λιούπα αλλά αυτό κατέστει αδύνατο καθώς ο κος Λιούπας δεν απάντησε στο τηλέφωνό του. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο κύριος Λιούπας αυτή την στιγμή περνά το Σαββατοκύριακό του σε εξοχικό στην Αράχοβα μαζί με τον Πρόεδρο της Παναχαΐκής και νομικό του σύμβουλο κο Κούγια προετοιμάζοντας το κατηγορητήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Σίγουρα μια εξέλιξη που περιπλέκει πολύ τα πράγματα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως εκπρόσωπος του παίκτη της MKCJV που ψευδώς αναφέρθηκε ότι δοκιμάστηκε από το ευτελές επιτελείο της OJV θα ήθελα να αντιπαραθέσω τα εξής. Η συκοφαντική δυσφήμηση ανέκαθεν είναι αιτία ποινικών κυρώσεων. Ο παίκτης της MKC δεν έδωσε παρόν στην προπόνηση της OJV για δοκιμή αλλά για βελτιστοποίηση της φυσικής του κατάστασης. Δεν θα διαψεύσω τις δηλώσεις περί ποτών τσιγάρων και ξενυχτιών , αφού τι να κάνουμε οι ωραίοι έχουν χρέη.
Το κρυφό ταλέντο της MKC προπονείται σκληρά εν όψη του επομένου παιχνιδιού των δυο κοινοπραξιών , και δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα ενταχθεί χωρίς φόβο και πάθος με το δυναμικό της MKC και θα χορτάσει γκολ την ομάδα της OJV. Στο όνομα του fair play , αν το επιτελείο της OJV έχει υψηλό επίπεδο κρίσης και δεν είναι ευτελές όπως προαναφέρθηκε , δεν θα απαγορεύσει σε καμιά περίπτωση στο ανερχόμενο αστέρι της MKC να παρευρίσκεται στις προπονήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template