Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Η χθεσινή προπόνηση

του ανταποκριτή μας

Δυνατή χαρακτηρίστηκε η χθεσινοβραδινή προπόνηση των παιχτών της Olympia JV στο στάδιο Baraze. Το πάθος από τη νίκη της προηγούμενης Τετάρτης επί της MKC δεν είχε χαθεί και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν συνεχή και μερικές φορές επίπονα. Πολλές φορές παίχτες και των δυο ομάδων βρέθηκαν στο έδαφος έπειτα από σκληρές μονομαχίες χωρίς όμως περαιτέρω συνέχεια. Φήμες που αναφέρουν ότι στις επόμενες προπονήσεις αλλά και στις φιλικές ή επίσημες αναμετρήσεις πρέπει να παρευρίσκεται το ασθενοφόρο συνοδευόμενο από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίνονται ως κακόβουλες και ανυπόστατες. Για την αντικειμενεικότητα του ρεπορτάζ αναφέρουμε πως για την κακοδαιμονία των πολλών χτυπημάτων, μετά από παράπονα παιχτών ευθύνη αποδόθηκε και στη χθεσινή μας δημοσίευση όπου εμφανίζεται φωτογραφία ακατονόμαστου συνταξιούχου πολιτικού ο οποίος είναι πασίγνωστος γκαντεμόσαυρος καθώς έχει κάκιστες σχέσεις με την τύχη γενικότερα.

Ακόμη είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού δοκιμάστηκαν παίχτες εν όψει και του τερματισμού της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που στενεύει τα περιθώρια και ταυτόχρονα τις επιλογές. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως κάτω από άκρα μυστικότητα δοκιμάστηκε παίχτης ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της MKC. Η συμμετοχή του κρίθηκε ικανοποιητική από τεχνικής πλευράς πλην όμως η φυσική του κατάσταση θέλει σαφή βελτίωση αφού απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο κάπνισμα τα ποτά και τα ξενύχτια αλλά και στα πολλά χιλιόμετρα που γράφει τελευταία ο χιλιομετρητής του αυτοκινήτου του. Σε κάθε περίπτωση όμως θα αποφανθεί το ιατρικό επιτελείο μετά τις γενικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβάλει τον παίχτη.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως εκπρόσωπος του παίκτη της MKCJV που ψευδώς αναφέρθηκε ότι δοκιμάστηκε από το ευτελές επιτελείο της OJV θα ήθελα να αντιπαραθέσω τα εξής. Η συκοφαντική δυσφήμηση ανέκαθεν είναι αιτία ποινικών κυρώσεων. Ο παίκτης της MKC δεν έδωσε παρόν στην προπόνηση της OJV για δοκιμή αλλά για βελτιστοποίηση της φυσικής του κατάστασης. Δεν θα διαψεύσω τις δηλώσεις περί ποτών τσιγάρων και ξενυχτιών , αφού τι να κάνουμε οι ωραίοι έχουν χρέη.
Το κρυφό ταλέντο της MKC προπονείται σκληρά εν όψη του επομένου παιχνιδιού των δυο κοινοπραξιών , και δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα ενταχθεί χωρίς φόβο και πάθος με το δυναμικό της MKC και θα χορτάσει γκολ την ομάδα της OJV. Στο όνομα του fair play , αν το επιτελείο της OJV έχει υψηλό επίπεδο κρίσης και δεν είναι ευτελές όπως προαναφέρθηκε , δεν θα απαγορεύσει σε καμιά περίπτωση στο ανερχόμενο αστέρι της MKC να παρευρίσκεται στις προπονήσεις

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template