Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2009

Μίλησε η ψυχή του πρωταθλητή.

Για κάτι τέτοιες βραδιές αξίζει να είσαι στην κ/ξ Ολύμπια. Μετά από ένα ντέρμπι, στην κυριολεξία, η OJV απέδιξε γιατί φέρει άξια τον τίτλο του φαβορί. Αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και με διαφορά τριών γκολ την φορά κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι κυριολεκτικά χαμένο. Στο μουδιασμένο ξεκίνημα η OJV βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει με 3-0 με τον προπονητή της Μ.Πέππα να είναι έξαλος με την απόδοση των αμυντικών του.

Η olympia ισορόπησε το παιχνίδι αλλά ο ΚΑΣΤΩΡ κατάφερε να μπεί σε θέση οδηγού σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ. Το σκορ ήταν 5-3 και η olympia ψαχνώταν στο γήπεδο να δει τι εφταιγε. Τα νεύρα πήραν την θέση της λογικής και οι επιλογές της ομάδας έμοιαζαν να λιγοστεύουν.

Δείχνωντας όμως το υλικό απότο οποίο είναι φτιαγμένη η ομάδα και αγνοώντας τις ανόητες προκλήσεις των αντιπάλων η ojv πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ για το βράδυ. Το ταμπλώ έλεγε 5-6 και η αυτοπεποίθηση όλο και ανέβαινε. Το γκολ του ΚΑΣΤΩΡ δεν τρόμαξε την olympia που τελέιωσε το ματς σκοράροντας άλλα τρια γκολ, ρίχνοντας τον ΚΑΣΤΩΡ στο καναβάτσο. Το παιχνίδι έληξε 6-9 και τα νεύρα πέρασαν στην ιστορία. Ακόμη μια νίκη για το ιστορικό της ομάδας όνειρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template