Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

MKC - Καστωρ.

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, το οποίο δεν δρέπει δάφνες ποιότητας, η MKC απέδειξε τα τεράστια διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχει. Το βαρύ κρύο και η βροχή που έπεσε προηγουμένως κράτησαν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο. Μουδιασμένα ξεκίνησαν και δυο ομάδες που ασέλγησαν κατά του αθλήματος. Το ανιαρό πρώτο μέρος έληξε με σκόρ 2-4 με καλές στιγμές το γκολ του Γούπου από το κέντρο και το θεαματικό αυτογκόλ του Λιούπα, ο οποίος επιτέλους βρήκε δίχτυα.

Η MKC προσπάθησε να αντιδράσει δοκιμάζοντας νέες τεχνικές και πρωτοεμφανιζόμενες μεθόδους. Τα "αστέρια" της ομάδας (Καρασούλας, Κούριας) έφτασαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου με σκοπό να τονωθεί η ομάδα επιθετικά στο δεύτερο μέρος. Μια έξυπνη τακτική που απέδωσε καρπούς καθώς η MKC βρήκε επιτέλους δίχτυα στο 2ο μισό του αγώνα. Ο αγώνας άρχισε να παίρνει πνοή με την είσοδο του κεφάτου Καρασούλα στη θέση του, ως συνήθως χειρότερου παίχτη, Λιούπα Θοδωρή. Το γρήγορο γκολ ήρθε από τον φορμαρισμένο Κούρια μειώνοντας σε 4-3 αλλά μετά επικράτησε πανικός και σύγχυση στις τάξεις της MKC που συγκρίνονται μόνο με τα γεγονότα της βύθισης του Τιτανικού.

Οι λανθασμένες επιλογές, οι πολλοί τραυματισμοί και οι ανορθόδοξες τακτικές είχαν σαν αποτέλεσμα ο Γούπος να κάνει πάρτι στην επίθεση και το σκορ πήρε δραματικές διαστάσεις. Το τελικό 11-4 τα λέει όλα.

Η Mkc θέλει να ξεχάσει γρήγορα το χτεσινό αποτέλεσμα και ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη. Στα θετικά οι νέες φανέλες της ομάδος. Στον αντίποδα ο ΚΑΣΤΩΡ μέσα στο πανηγυρικό κλίμα που επήλθε μετά την νίκη, άρχισε να εκτοξεύει απειλές κατά του κατασκόπου της OLYMPIA που βρισκόταν στις εξέδρες. Οι Γούπος και Γραμματικογιάννης πρωταγωνίστησαν των δηλώσεων, λέγοντας "ετοιμαστείτε" και "ερχόμαστε". Ο αγώνας μεταξύ OLYMPIA και ΚΑΣΤΩΡ ορίζεται για την επόμενη Τετάρτη 18/2 όπου οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template