Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2009

MKC vs. ΚΑΣΤΩΡ


Προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος η MKC παίζει σήμερα με την ομάδα του ΚΑΣΤΩΡ. Ο αγώνας θεωρείται υψίστης σημασίας και μεγάλου ενδιαφέροντος καθώς δεν υπάρχουν ακόμη δείγματα γραφής σε αγωνιστικό της ομάδας του ΚΑΣΤΩΡ. Η ομάδα που προέρχεται από περίοδο προετοιμασίας κάτω από άκρα μυστικότητα θέλει με το καλημέρα να πάρει τον αέρα της MKC.

Μια MKC που σήμερα αποκαλύπτει τα μυστικά της όπλα, καθώς δείχνει ενισχυμένη από την πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί ακόμη η συμμετοχή ή όχι του Αντώνη Κάστωρ καθώς από πολλούς θεωρείται δάκτυλος της ομάδας του ΚΑΣΤΩΡ.

Στα αγωνιστικά, οι πολλοί τραυματισμοί έχουν ξεπεραστεί από πλευράς MKC με τον Λιούπα να έχει στην διάθεσή του και τους 106 ποδοσφαιριστές. Η σύνθεση της ομάδος είναι ακόμη αδιευκρίνιστη και θα αποφασιστεί την τελευταία (στην κυριολεξία) στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον αγώνα θα παρακολουθήσουν για εξαγωγή συμπερασμάτων υψηλόβαθμα στελέχη της OJV. Αναμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα το βράδυ στις 8 στο Baraze.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template