Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

Προετοιμασία

Η προετοιμασία της ομάδας της Olympia JV έγινε χθες όπως κάθε φορά στο στάδιο Baraze. Μετά τη βραδινή προπόνηση οι παίχτες έπαιξαν οικογενειακό διπλό με την πραγματική έννοια του όρου αφού από τη μια ομάδα έπαιξαν αμιγώς παίχτες της Olympia JV ενώ οι αντίπαλοι ήταν αδέρφια, ξαδέρφια και λοιποί συγγενείς καθώς και περισσεύματα από την Olympia JV.

Ακόμη επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών για το λατινοαμερικανό παίχτη της MKC JV Barboutinio που όπως ήδη αποκαλύψαμε κατάγεται από την περιοχή La Tempi. Αφού η MKC JV αδυνατεί να προετοιμαστεί κανονικά σκεφτόμενος το καλό της ομάδας του ο Barboutinio αποφάσισε να προπονηθεί με την Olympia JV. Τα στελέχη της Olympias JV χωρίς να φοβηθούν ενδεχόμενη κατασκοπεία των συστημάτων και των τακτικών τους και σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη μεγαλοψυχία τους αλλά και την καλή καρδιά τους επέτρεψαν στο Barboutinio να συμμετέχει. Δυστυχώς όμως ο Barboutinio αποχώρησε καθώς κατάφερε να αυτοτραυματιστεί αποδεικνύοντας την κάκιστη φυσική του κατάσταση που μάλλον είναι γενικό φαινόμενο για την ομάδα της MKC JV. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι μάλλον ο τραυματισμός του Barboutinio προήλθε επειδή ο παίχτης δεν έκανε ζέσταμα αφού μπέρδεψε την έννοια και λαθεμένα ή ίσως και λόγω του γενικότερου αποπροσανατολισμού του ως ζέσταμα θεώρησε το άναμα φωτιάς για να γλιτώσει από το κρύο που ομολογουμένως ήταν τσουχτερό.

Επιπλέον για την Olympia JV παρά την απουσία του προπονητή κου Μελέτη Πέππα στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού δοκιμάστηκαν με επιτυχία διάφορα συστήματα όπως πλυμμήρα, γιούρια, γιόμες, ντου από παντού κ.τ.λ. αλλά και τακτικές όπως το κόψιμο καρωτίδας, το σπάσιμο καλαμίδας, κλαδέματα κ.τ.λ. Περίτρανα διαπιστώθηκε ότι το ηθικό της ομάδας είναι ακμαιότατο και ότι είναι πανέτοιμη για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης.

Επιπλέον με δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο τερματοφύλακας της Olympia JV Christian Zimmerman είπε: "Αν στο ημίχρονο είμαστε πάλι ισόπαλοι ή χάνουμε, εγώ παραιτούμαι από την κοινοπραξία."

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

You can eat a big spoonfull but you should not say big words!!!

We are back!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template