Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

Ένα ελαφάκι...



Άγιε Βασίλη, είμαι ο Κωστάκης...



Φέτος, θα ήθελα ένα ελαφάκι.



Ένα ελαφάκι για τον Κωστάκη.


Άγιε Βασίλη, είμαι ο Θοδωρής και παίζω στην ομάδα της MKC.

Την Πέμπτη, θα ήθελα να κερδίσω την ομάδα της OJV με δέκα γκολ για να μην μου την λένε στη δουλειά.

Επίσης θα ήθελα τον Μάριο Καλύβα στην ομάδα μου.

Ένα ελαφάκι για τον Θοδωρή.

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

Η χθεσινή προπόνηση

του ανταποκριτή μας

Δυνατή χαρακτηρίστηκε η χθεσινοβραδινή προπόνηση των παιχτών της Olympia JV στο στάδιο Baraze. Το πάθος από τη νίκη της προηγούμενης Τετάρτης επί της MKC δεν είχε χαθεί και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν συνεχή και μερικές φορές επίπονα. Πολλές φορές παίχτες και των δυο ομάδων βρέθηκαν στο έδαφος έπειτα από σκληρές μονομαχίες χωρίς όμως περαιτέρω συνέχεια. Φήμες που αναφέρουν ότι στις επόμενες προπονήσεις αλλά και στις φιλικές ή επίσημες αναμετρήσεις πρέπει να παρευρίσκεται το ασθενοφόρο συνοδευόμενο από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίνονται ως κακόβουλες και ανυπόστατες. Για την αντικειμενεικότητα του ρεπορτάζ αναφέρουμε πως για την κακοδαιμονία των πολλών χτυπημάτων, μετά από παράπονα παιχτών ευθύνη αποδόθηκε και στη χθεσινή μας δημοσίευση όπου εμφανίζεται φωτογραφία ακατονόμαστου συνταξιούχου πολιτικού ο οποίος είναι πασίγνωστος γκαντεμόσαυρος καθώς έχει κάκιστες σχέσεις με την τύχη γενικότερα.

Ακόμη είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού δοκιμάστηκαν παίχτες εν όψει και του τερματισμού της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που στενεύει τα περιθώρια και ταυτόχρονα τις επιλογές. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως κάτω από άκρα μυστικότητα δοκιμάστηκε παίχτης ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της MKC. Η συμμετοχή του κρίθηκε ικανοποιητική από τεχνικής πλευράς πλην όμως η φυσική του κατάσταση θέλει σαφή βελτίωση αφού απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο κάπνισμα τα ποτά και τα ξενύχτια αλλά και στα πολλά χιλιόμετρα που γράφει τελευταία ο χιλιομετρητής του αυτοκινήτου του. Σε κάθε περίπτωση όμως θα αποφανθεί το ιατρικό επιτελείο μετά τις γενικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβάλει τον παίχτη.

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

Συγχαρητήρια...


Τις αποκλειστικές δηλώσεις του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. φιλοξενεί το σαϊτ μας σήμερα.
Ο κος Κ. Μητσοτάκης δήλωσε σε αποκλειστικότητα σε ρεπόρτερ μας ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά από ατύχημα που έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια.

"Έύχομαι στην ομάδα της MKC καλή επίτυχια και πολλά γκολ. Είναι μια ομάδα την οποία παρακολουθώ από κοντά τον τελευταίο καιρό και η σκέψη μου είναι πάντα κοντά της."
"Ελπίζω...", συνέχισε ο επίτιμος, "να μου δωθεί η ευκαιρία στους επόμενους αγώνες να δω την ομάδα μου από κοντά και να τους εκφράσω την εκτίμηση που τρέφω για αυτούς."

Αντισυναδελφική συμπεριφορά...

Αποκλειστικό ντοκουμέντο...!!!!!

Μετά από μυστική και άκρως επικίνδυνη πρόσβαση στα κεντρικά γραφεία της MKC σας παρουσιάζουμε ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο! Από το έγγραφο αυτό αποκαλύπτεται το μέγεθος της πίκρας που επέφερεται η πασίγνωστη πλέον σε όλα τα πλάτη της γης ήττα στον αγώνα με την Olympia JV. Παρά το ότι η MKC καίγεται για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Καλύβα προχώρησαν στην παρακάτω προκλητική ανάρτηση αφίσας στον κεντρικό πίνακα ανακοινώσεων (ακριβώς όπως το διαβάζετε...!!!!) θεωρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ το συνάδελφο τους ως το μαύρο πρόβατο της ήττας τους. Τα σχόλια δικά σας....


Ανοιχτή προπόνηση

Η ομάδα της Olympia JV σήμερα (26-01-2009) στις 9 το βράδυ θα παρευρεθεί στο στάδιο Baraze για την εβδομαδιαία συνάντηση-προπόνηση της. Οι παίκτες της Olympia JV θα προπονηθούν σε φιλικό διπλό μετα συγγενών (αδέρφια, ξαδέρφια, λοιποί συγγενείς) και φίλων ώστε να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των επίσημων παιχνιδιών της.

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό κατόπιν άδειας που δόθηκε τόσο από τη διοίκηση (πρόεδρος, γενικός αρχηγός, λοιπά μέλη) αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου (προπονητής, γυμναστές, φροντιστές, μασέρ, νερουλάς κ.λ.π.)

Newspapers wrote...


Click on image to see it in full scale

Οι Δηλώσεις Του Προέδρου

Έπειτα από πολύωρη συνεδρίαση στα γραφεία του συλλόγου μας Cafe-Bar People, πρώτο Stand αριστερά η ολομέλεια του ΔΣ με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της ΟJV προέβει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

΄'Ο ποδοσφαιριστής Μάριος Καλύβας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τις επόμενες 2 σεζόν με τα χρώματα της OJV. H συμφωνία επετέφθει στα γραφεία της ΠΑΕ και οι 2 πλευρές έδωσαν τα χέρια αργά το βράδι της Παρασκευής 23/1 στα γραφεία του συλλόγου. Οι συνεργάτες και σύμβουλοι μου Στέφανος Γκουντζαντάμης και Πάνος Θεοδωρόπουλος έχουν αναλάβει τα διαδικαστικά. θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητή μας Κο Πέππα Μελέτη για τη συμβολή του στην επίτευξη της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Καλύβα. θα ήθελα να συγχαρώ με την ευκαιρία τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Κο Μιχάλη Πιλάβιο, για την πανάξια εκλόγη του. "

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2009

Βιζόν και διαμάντια

Η ομάδα της ojv συνεχίζει τα επινίκια για την πραγματικά μεγαλοπρεπή νίκη της την περασμένη τετάρτη επί της mkc. Χθες το βράδυ (σ.σ. Παρασκευή 23/01/09) μερίδα των παιχτών της ομάδας παρουσία του Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Αρχηγού Αποστολής και ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Φανάρα, του προπονητή κου Μελέτη Πέππα και φυσικά του πρωταγωνιστή του μετεγγραφικού σήριαλ των τελευταίων ημερών Μάριου Καλύβα βρέθηκαν σε κεντρικό μπαρ της πόλης της Λάρισας όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Το άριστο κλίμα και την ατμόσφαιρα χαλάρωσης έρχονται όμως να χαλάσουν οι δηλώσεις του προπονητή και δημιουργού της ομάδας της mkc κου Θεόδωρου Λιούπα ο οποίος υποστηρίζει ότι κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα προσεγγίστηκε από άτομα της olympia προσφέροντας του ευκαταφρόνητο ποσό, γούνες, κοσμήματα και δύο Ρωσίδες για να μην "αποδώσει τα μέγιστα η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο" όπως ο ίδιος δήλωσε. Θυμίζουμε ότι το σκορ στο συγκεκριμένο σημείο ήταν 5-5. Μια δήλωση που πραγματικά κάνει αίσθηση, καθώς η mkc στο 2ο ημίχρονο ήταν απούσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αθλητικός δικαστής καθώς και ο 4ος τακτικός ανακριτής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον κο Λιούπα αλλά αυτό κατέστει αδύνατο καθώς ο κος Λιούπας δεν απάντησε στο τηλέφωνό του. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο κύριος Λιούπας αυτή την στιγμή περνά το Σαββατοκύριακό του σε εξοχικό στην Αράχοβα μαζί με τον Πρόεδρο της Παναχαΐκής και νομικό του σύμβουλο κο Κούγια προετοιμάζοντας το κατηγορητήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Σίγουρα μια εξέλιξη που περιπλέκει πολύ τα πράγματα.

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Η επόμενη μέρα

Δεν πέρασε μια μέρα από την θριαμβευτική νίκη της Olympia και τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από την ομάδα. Νωρίς το πρωί και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ο ποδοσφαιριστής Μάριος Καλύβας, γνωστός και ως Λιονέλ Μέσι της κοιλάδας των Τεμπών, προπηλακίστηκε από μερίδα οπαδών, αλλά και ποδοσφαιριστών, της MKC με προσφωνήσεις όπως "προδότη", "πουλημένε", "ξεφτίλα" καθώς και "ντροπή του Η/Μ".

Παρ' ότι ο ποδοσφαιριστής δεν δήλωσε κάτι, από έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, η πίκρα του μεσοεπιθετικού ήταν έκδηλη. "Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου" είπε ο Μάριος σε συνεργάτη της στήλης, "έχω δώσει και την ψυχή μου στην κοινοπραξία, δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά...".

Δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και σενάρια περί επικείμενης μετεγγραφής του παίχτη στην MKC που επιθυμεί διακαώς τον παίχτη. Το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει τελειώσει και δεν υπάρχει καμία διάψευση από μεριάς Olympia για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις για το θέμα προέβει ο γνωστός αμυντικός της Olympia Panayoko:"Ο Μάριος είναι ένας καταξιωμένος παίχτης της ομάδας και θα ήταν κρίμα να αφήσει της τάξεις της. Η διοίκηση πρέπει να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές.Ο Μάριος έχει ματώσει για την φανέλα που φοράει."

Με αγωνία αναμένεται η επόμενη κίνηση της διοίκησης που τηρεί σιγή ιχθύος. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντα.

Οι εφημερίδες έγραψαν....






Shock and Awe

Upper Row Left-to-Right: M. Peppas, E. Fanaras, C. Tzimas, P. Theodoropoulos, S. Gkoutziantamis
Lower Row Left-to-Right: D. Papantoniou, P. Xenidis, M. Kalivas, C. Zimmerman, O. Smuck

21.01.09 OlympiaJV vs MKCJV

Η ομάδα της Olympia JV επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε τη νίκη στο στάδιο Baraze απέναντι στην ομάδα της MKC. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 5-5. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι όροι αφού η ομάδα της Olympia JV έδειξε ανωτερότητα σε όλη τη διάρκεια, σφυροκόπησε ανελέητα την άμυνα της MKC που έδειξε αδύναμη να αντιδράσει. Επιπλέον η αποτελεσματική κάλυψη της άμυνας της Olympia JV είχε ως αποτέλεσμα να μην αφήσει να περάσει ούτε κουνούπι. Ο τελικός δείκτης του σκορ είναι ο αδιάψευστος κριτής αυτού του παιχνιδιού που για την ιστορία έφτασε στο πραγματικά απίστευτο και αξιοθαύμαστο 15-5.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και την αξιοσημείωτη παρουσία των φιλάθλων της Olympia JV οι οποίοι εμψύχωναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τους παίχτες της ομάδας τους δίνοντας τους ένα επιπλέον κίνητρο για αυτή τη μεγαλειώδη νίκη.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν δηλώσεις στην αίθουσα τύπου από τον προπονητή της Olympia JV κο Πέππα Μελέτη :”Δεν έχω να δηλώσω τίποτα περισσότερο από το ότι η ομάδα μου σήμερα ήταν απίστευτη και δικαίως κερδίσαμε. Σας ευχαριστώ”

Στη μικτή ζώνη παραχώρησαν συνεντεύξεις οι παίχτες της Olympia JV.

Ο πρόεδρος και παίχτης της Olympia JV Φανάρας Ευάγγελος δήλωσε τα εξής : “θα γίνουν μεταγραφές ενόψη της δύσκολης συνέχειας της ομάδας. Η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές. Αρκετά καλή απόδοση έχουν παρουσιάσει οι παίχτες μας και κατα τη διάρκεια του τρίτου ημιχρόνου όπου όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές σκοράρουν τουλαχιστον 2 μπουκάλια μπύρα και 4 κομμάτια πίτσα. Δε θα ήθελα να αναφερθώ στην αντίπαλη ομάδα παρά μόνο να τους ευχαριστήσω για την απολαυστική βραδιά που προσέφεραν στο φίλαθλο κοινό, είναι χαρά όλων να έχουμε τέτιοιυς πελάτες. Θα σας κάνω και μία αποκάλυψη, η ομάδα διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του super star FANARDINIO που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της OJV Latin America Projects. Σε εξέλιξη είναι και η μεταγραφή ενός ακόμη αμυντικού χαφ, του 30 χρονου PANAΥOKO ή κατά κόσμο Πάνο Θεοδωρόπουλο.

Στέφανος Γκουτζιαντάμης : “Θεωρώ ότι ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα δώσαμε όλα. Θεωρώ ότι η δουλειά μας τόσο καιρό σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης του παιχνιδιού ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Θεωρώ επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε με την παρουσία του.”

Η σύνθεση της ομάδας :
Zimmermann Christian
Γιάγκος Θωμάς
Φανάρας Ευάγγελος
Τζίμας Χρήστος
Καλύβας Μάριος
Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης
Ξενίδης Παναγιώτης
Παπαντωνίου Δημήτρης
Oliver Smuch
Κοζώνης Γιώργος
Γκουτζιαντάμης Στέφανος

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template