Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2009

Βάλαμε 9 γκολ. Όχι για μας.....

Μίλησε η ψυχή του πρωταθλητή.

Για κάτι τέτοιες βραδιές αξίζει να είσαι στην κ/ξ Ολύμπια. Μετά από ένα ντέρμπι, στην κυριολεξία, η OJV απέδιξε γιατί φέρει άξια τον τίτλο του φαβορί. Αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και με διαφορά τριών γκολ την φορά κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι κυριολεκτικά χαμένο. Στο μουδιασμένο ξεκίνημα η OJV βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει με 3-0 με τον προπονητή της Μ.Πέππα να είναι έξαλος με την απόδοση των αμυντικών του.

Η olympia ισορόπησε το παιχνίδι αλλά ο ΚΑΣΤΩΡ κατάφερε να μπεί σε θέση οδηγού σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ. Το σκορ ήταν 5-3 και η olympia ψαχνώταν στο γήπεδο να δει τι εφταιγε. Τα νεύρα πήραν την θέση της λογικής και οι επιλογές της ομάδας έμοιαζαν να λιγοστεύουν.

Δείχνωντας όμως το υλικό απότο οποίο είναι φτιαγμένη η ομάδα και αγνοώντας τις ανόητες προκλήσεις των αντιπάλων η ojv πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ για το βράδυ. Το ταμπλώ έλεγε 5-6 και η αυτοπεποίθηση όλο και ανέβαινε. Το γκολ του ΚΑΣΤΩΡ δεν τρόμαξε την olympia που τελέιωσε το ματς σκοράροντας άλλα τρια γκολ, ρίχνοντας τον ΚΑΣΤΩΡ στο καναβάτσο. Το παιχνίδι έληξε 6-9 και τα νεύρα πέρασαν στην ιστορία. Ακόμη μια νίκη για το ιστορικό της ομάδας όνειρο.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2009

Olympia - ΚΑΣΤΩΡ

Είναι οριστικό. Η μεγάλη στιγμή φτάνει. OJV vs. ΚΑΣΤΩΡ. Οι δύο αήττητες ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη του στο Barage τις 18/2/2009 και ώρα 9(περίπου) σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του θεσμού. Ο νεοφώτιστος στα μεγάλα σαλόνια του Βarage ΚΑΣΤΩΡ θέλει να αποδίξει ότι η νίκη κόντρα στην καλά μονταρισμένη MKC δεν ήταν μια φωτοβολίδα και ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η OJV, το απόλυτο αφεντικό μέχρι τώρα, θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία της. Δεν μένουν παρά μόνο λίγες ώρες για να δούμε τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα υπάρχει μόνο ένας νικητής.

Η Olympia κατεβαίνει πλήρης στον αγωνιστικό χώρο, αφού ενσωματώθηκε και ο τραυματίας Ξενίδης ο οποίος πλέον ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δήλωσε ετοιμοπόλεμος. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία εν όψει του αυριανού αγώνα και ο προπονητής της κος Μελέτης Πέππας δήλωσε πανευτυχής που έχει στην διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2009

Παρουσίαση Επίσημης Εμφάνισης Olympia JV

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Olympia JV η παρουσίαση της νέας επίσημης εμφάνισης. Η διοίκηση της ομάδας παρέλαβε την επίσημη εμφάνιση από την εταιρία ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Όλη η ομάδα της Olympia JV, το τεχνικό επιτελείο καθώς και οι παίχτες ευχαριστούν την ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για την ευγενική της προσφορά.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

MKC - Καστωρ.

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, το οποίο δεν δρέπει δάφνες ποιότητας, η MKC απέδειξε τα τεράστια διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα που έχει. Το βαρύ κρύο και η βροχή που έπεσε προηγουμένως κράτησαν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο. Μουδιασμένα ξεκίνησαν και δυο ομάδες που ασέλγησαν κατά του αθλήματος. Το ανιαρό πρώτο μέρος έληξε με σκόρ 2-4 με καλές στιγμές το γκολ του Γούπου από το κέντρο και το θεαματικό αυτογκόλ του Λιούπα, ο οποίος επιτέλους βρήκε δίχτυα.

Η MKC προσπάθησε να αντιδράσει δοκιμάζοντας νέες τεχνικές και πρωτοεμφανιζόμενες μεθόδους. Τα "αστέρια" της ομάδας (Καρασούλας, Κούριας) έφτασαν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου με σκοπό να τονωθεί η ομάδα επιθετικά στο δεύτερο μέρος. Μια έξυπνη τακτική που απέδωσε καρπούς καθώς η MKC βρήκε επιτέλους δίχτυα στο 2ο μισό του αγώνα. Ο αγώνας άρχισε να παίρνει πνοή με την είσοδο του κεφάτου Καρασούλα στη θέση του, ως συνήθως χειρότερου παίχτη, Λιούπα Θοδωρή. Το γρήγορο γκολ ήρθε από τον φορμαρισμένο Κούρια μειώνοντας σε 4-3 αλλά μετά επικράτησε πανικός και σύγχυση στις τάξεις της MKC που συγκρίνονται μόνο με τα γεγονότα της βύθισης του Τιτανικού.

Οι λανθασμένες επιλογές, οι πολλοί τραυματισμοί και οι ανορθόδοξες τακτικές είχαν σαν αποτέλεσμα ο Γούπος να κάνει πάρτι στην επίθεση και το σκορ πήρε δραματικές διαστάσεις. Το τελικό 11-4 τα λέει όλα.

Η Mkc θέλει να ξεχάσει γρήγορα το χτεσινό αποτέλεσμα και ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη. Στα θετικά οι νέες φανέλες της ομάδος. Στον αντίποδα ο ΚΑΣΤΩΡ μέσα στο πανηγυρικό κλίμα που επήλθε μετά την νίκη, άρχισε να εκτοξεύει απειλές κατά του κατασκόπου της OLYMPIA που βρισκόταν στις εξέδρες. Οι Γούπος και Γραμματικογιάννης πρωταγωνίστησαν των δηλώσεων, λέγοντας "ετοιμαστείτε" και "ερχόμαστε". Ο αγώνας μεταξύ OLYMPIA και ΚΑΣΤΩΡ ορίζεται για την επόμενη Τετάρτη 18/2 όπου οι δύο ομάδες θα δοκιμαστούν.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2009

MKC vs. ΚΑΣΤΩΡ


Προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος η MKC παίζει σήμερα με την ομάδα του ΚΑΣΤΩΡ. Ο αγώνας θεωρείται υψίστης σημασίας και μεγάλου ενδιαφέροντος καθώς δεν υπάρχουν ακόμη δείγματα γραφής σε αγωνιστικό της ομάδας του ΚΑΣΤΩΡ. Η ομάδα που προέρχεται από περίοδο προετοιμασίας κάτω από άκρα μυστικότητα θέλει με το καλημέρα να πάρει τον αέρα της MKC.

Μια MKC που σήμερα αποκαλύπτει τα μυστικά της όπλα, καθώς δείχνει ενισχυμένη από την πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί ακόμη η συμμετοχή ή όχι του Αντώνη Κάστωρ καθώς από πολλούς θεωρείται δάκτυλος της ομάδας του ΚΑΣΤΩΡ.

Στα αγωνιστικά, οι πολλοί τραυματισμοί έχουν ξεπεραστεί από πλευράς MKC με τον Λιούπα να έχει στην διάθεσή του και τους 106 ποδοσφαιριστές. Η σύνθεση της ομάδος είναι ακόμη αδιευκρίνιστη και θα αποφασιστεί την τελευταία (στην κυριολεξία) στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον αγώνα θα παρακολουθήσουν για εξαγωγή συμπερασμάτων υψηλόβαθμα στελέχη της OJV. Αναμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα το βράδυ στις 8 στο Baraze.

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

5/2/2009 Πράξη δεύτερη OJV - MKC

1ο ημίχρονο

Σε έναν αγώνα, διαφήμηση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οι ομάδες της Olympia και MKC έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο μόνο την νίκη. Το πάθος και η αποφασιστικότητα των παιχτών και των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από έκδυλη, καθώς όλοι τους έδωσαν το 110%. Η MKC κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με την πολυπληθέστερη σύνθεση όλων των εποχών αριθμώντας περί τους 40 ποδοσφαριστές. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Olympia μουδιασμένη και ανέτοιμη δίνοντας την ευκαιρία στον πιτσιρικά Παπακριβόπουλο να σκοράρει γρήγορα. Η Olympia ισοφάρισε μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών αλλά σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ με τίποτα ο Καρασούλας με φανταστικό, ασύλληπτο και ανεπανάληπτο γυριστό σουτ μπανάνα (ένα σουτ τηλεγράφημα που λέει και ο Μανώλης Μαυρομάτης) άφησε άγαλμα τον Zimmermann και ανήμπορο να αντιδράσει. Ο ενθουσιασμός και τα πανηγύρια στην κερκίδα
όμως γρήγορα σταμάτησαν όταν ο καταπληκτικός Κοζώνης ξεκίνησε από την δεξιά μεριά του αγωνιστικού χώρου τριπλάροντας ότι έβρισκε μπροστά του, τέσσερις παίκτες της MKC, δύο αναπληρωματικούς (και έναν σαμαλιτζή που βρισκόταν στην εξέδρα) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα την αντίπαλης εστίας. Η MKC δείχνοντας το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη, αντέδρασε σωστά και έπαιξε ψυχωμένα για το υπόλοιπο του ημιχρόνου το οποίο έληξε 3-2.

2ο ημίχρονο


Για λόγους καθαρά δεοντολογικούς δεν μπορούμε να αναφερθούμε στο 2ο ημίχρονο.

Τελικό σκόρ 9-2

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2009

Olympia JV vs MKC

Έφτασε η ημέρα για το μεγάλο παιχνίδι. Το ματς αρχίζει στις 21:00 στο Baraze Cafe (2ο χλμ. Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης)

Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα.

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2009

Έκτακτο Δελτίο...!!!!

Έκτακτα προέκυψε θέμα με ποδοσφαιριστή στη OJV ο οποίος παραμονές του αγώνα φαίνεται να απουσιάζει τις μεσημεριανές ώρες από το γραφείο του και να επισκέπτεται κρυφά (έτσι νομίζει...) τα γραφεία της MKC. Καλά πληροφορημένες πηγές (πιο καλά δε γίνεται...) αναφέρουν μέσα από τη διοίκηση της ομάδας της OJV ότι τα στελέχη της κρατούν στάση αναμονής σχετικά με αυτά τα επαναλαμβανόμενα μα όχι τυχαία παραπτώματα. Η διοίκηση θεωρεί δεδομένη πάνω απ' όλα την πειθαρχία και κυρίως τη συνοχή των παιχτών της OJV και δε θα διστάσει να δώσει σκληρό μάθημα προς τον οποιοδήποτε.

Κανείς δεν πρέπει να εκμεταλεύεται την ήδη αποδεδειγμένη μεγαλοψυχία της διοίκησης της ομάδας της OJV που ως ρητό της έχει τη φράση
<<Φιλαράκι πρόσεχε... Συγχωρώ αλλά... δεν ξεχνώ...!!!>>

Αντίστροφη Μέτρηση

Το ρεπορτάζ από τα ενδότερα της OJV αναφέρει για άλλη μια φορά τη συγκρατημένη αισιοδοξία και το ακμαίο ηθικό της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και κυρίως των παιχτών της ομάδος. Όλοι επισημαίνουν ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και ότι παρά το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού πρέπει και σε αυτό το παιχνίδι να επιδειχθεί η ανάλογη σοβαρότητα και κυρίως να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Σε μεταξύ τους συναντήσεις και συζητήσεις όλοι τονίζουν πως πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα όλα τα αθέμιτα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τους αντίπαλους καθώς είναι γνωστό ότι η απόγνωση και η απελπισία που είναι πιθανό να γίνουν εντονότερες από ότι ήδη είναι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να αποτελέσουν κακό σύμβουλο για άκομψες ενέργειες. Κι όλα λίγες ώρες πριν τον επερχόμενο αγώνα μιας και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δυο ομάδων τελειωμό δεν έχουν. Οι φραστικές προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη φτάνοντας ακόμη περισσότερο στα άκρα το ήδη τεντωμένο σχοινί μεταξύ των δυο αντιπάλων επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή μα πάντα επίκαιρη φράση <<ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάϊδαρος>>. Από την πλευρά της MKC παρά το ότι όλα τα παραπάνω διαψεύδονται γίνεται προσπάθεια να επικρατήσει άκρα μυστικότητα αλλά δε λείπουν οι διαροές, κυρίως απειλές και φραστικές επιθέσεις προς τους παίχτες της OJV αλλά όπως είναι γνωστό τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μόνο τα έργα και οι πράξεις μένουν.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

Προετοιμασία

Η προετοιμασία της ομάδας της Olympia JV έγινε χθες όπως κάθε φορά στο στάδιο Baraze. Μετά τη βραδινή προπόνηση οι παίχτες έπαιξαν οικογενειακό διπλό με την πραγματική έννοια του όρου αφού από τη μια ομάδα έπαιξαν αμιγώς παίχτες της Olympia JV ενώ οι αντίπαλοι ήταν αδέρφια, ξαδέρφια και λοιποί συγγενείς καθώς και περισσεύματα από την Olympia JV.

Ακόμη επιβεβαιώθηκαν οι φήμες των τελευταίων ημερών για το λατινοαμερικανό παίχτη της MKC JV Barboutinio που όπως ήδη αποκαλύψαμε κατάγεται από την περιοχή La Tempi. Αφού η MKC JV αδυνατεί να προετοιμαστεί κανονικά σκεφτόμενος το καλό της ομάδας του ο Barboutinio αποφάσισε να προπονηθεί με την Olympia JV. Τα στελέχη της Olympias JV χωρίς να φοβηθούν ενδεχόμενη κατασκοπεία των συστημάτων και των τακτικών τους και σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη μεγαλοψυχία τους αλλά και την καλή καρδιά τους επέτρεψαν στο Barboutinio να συμμετέχει. Δυστυχώς όμως ο Barboutinio αποχώρησε καθώς κατάφερε να αυτοτραυματιστεί αποδεικνύοντας την κάκιστη φυσική του κατάσταση που μάλλον είναι γενικό φαινόμενο για την ομάδα της MKC JV. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι μάλλον ο τραυματισμός του Barboutinio προήλθε επειδή ο παίχτης δεν έκανε ζέσταμα αφού μπέρδεψε την έννοια και λαθεμένα ή ίσως και λόγω του γενικότερου αποπροσανατολισμού του ως ζέσταμα θεώρησε το άναμα φωτιάς για να γλιτώσει από το κρύο που ομολογουμένως ήταν τσουχτερό.

Επιπλέον για την Olympia JV παρά την απουσία του προπονητή κου Μελέτη Πέππα στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού δοκιμάστηκαν με επιτυχία διάφορα συστήματα όπως πλυμμήρα, γιούρια, γιόμες, ντου από παντού κ.τ.λ. αλλά και τακτικές όπως το κόψιμο καρωτίδας, το σπάσιμο καλαμίδας, κλαδέματα κ.τ.λ. Περίτρανα διαπιστώθηκε ότι το ηθικό της ομάδας είναι ακμαιότατο και ότι είναι πανέτοιμη για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης.

Επιπλέον με δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο τερματοφύλακας της Olympia JV Christian Zimmerman είπε: "Αν στο ημίχρονο είμαστε πάλι ισόπαλοι ή χάνουμε, εγώ παραιτούμαι από την κοινοπραξία."

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2009

Olympia JV VS MKCJV part 2

Την Πέμπτη 5-2-2009 ορίστηκε το νέο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Olympia JV και της MKCJV. Το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού οι παίχτες και των δυο ομάδων έχουν κάτι να αποδείξουν.

Από τη μια πλευρά οι παίχτες της Olympia JV θέλουν να αποδείξουν ότι η καθολική, απόλυτη υπεροχή τους στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 15-5 δεν ήταν εξωπραγματική αλλά απόλυτα φυσιολογική για τις δυνατότητες της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά οι παίχτες της MKCJV για άλλη μια φορά αναλώνονται σε δηλώσεις θεωρώντας ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν απλά μια τυχαία κακή εμφάνιση και όχι ότι η αγωνιστική τους εικόνα αντιπροσώπευσε τη σκληρή πραγματικότητα της χαοτικής ανάπτυξης τους παιχνιδιού τους.
Bέβαια όλα αυτά είναι λόγια και πρέπει να αποδειχθούν με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Σημειώνουμε εδώ πως μη εξακριβωμένες φήμες αναφέρουν ότι η MKCJV είναι πιθανό να κατεβάσει ως κρυφό χαρτί στο παιχνίδι νέο παίχτη. Οι φήμες επίσης αναφέρουν ότι το όνομα του παίχτη, που δηλώνει και τις λατινοαμερικανικές του καταβολές από την περιοχή La Tempi, είναι κατά πάσα πιθανότητα Barboutinio...
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template