Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

Ιατρικές εξελίξεις στην ομάδα της OJV

Μετά τις επανηλειμένες προσπάθειες της διοίκησης να πτοήσει το ηθικό των παιχτών και να τους αποδείξει ότι με την εξουσία της έχει το πάνω χέρι, εξαιτίας του απίστευτου πρηξίματος του οποίου υπέστησαν οι παίχτες προχώρησαν στη λήψη φαρμάκων. Το πρωτοφανές είναι πως οι διάφοροι ιατροί τους οποίους επισκέφτηκαν οι παίχτες κατέληξαν στην ίδια φαρμακευτική αγωγή. Το παρακάτω εικονιζόμενο φάρμακο αποδείχθηκε σωτήριο για τη μείωση του πρηξίματος...!!!


Η χορήγηση του φαρμάκου είχε θεαματικά αποτελέσματα στους παίχτες της OJV πλην όμως είχε πλείστα αρνητικά στη διοίκηση αυτής. Η απειθαρχεία η ασέβεια και η αδιαφορία των παιχτών απέναντι στους διοικούντες την OJV είχε ώς αποτέλεσμα τον εκνευρισμό αυτών των υποτιθέμενων ποδοσφαιρικών παραγόντων. Μπροστά στον κίνδυνο ψυχολογικού τραυματισμού του διοικητικού τους εγωισμού, καθώς και σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιβολής της τάξης, οι ποδοσφαιροπατέρες επισκέφτηκαν κι αυτοί με τη σειρά τους ιατρό ο οποίος φρόντισε για την ενίσχυση των ήδη κακών στοιχείων του χαρακτήρα τους. Έτσι φρόντισε να τους υποδείξει αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή για την ενίσχυση του σχεδόν χαμένου εγωισμού τους και τους έδωσε το εικονιζόμενο φάρμακο σε μορφή υποθέτου.


Το θετικό στην όλη υπόθεση όμως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μπροστά στο νέο κύμα πρηξίματος αντέδρασαν για άλλη μια φορά και προμηθεύτηκαν το παρακάτω θαυματουργό φάρμακο για να λύσουν μια και καλή τα προβλήματα τους...!!!!

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2009

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ



ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ


ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κου ΦΑΝΑΡΑ.

- Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος ΦΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Κος ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΗΤΤΗ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο Κος ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

- ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ Ο Κος Φανάρας δήλωσε τα εξής:

ΟΙ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΤΑ ΚΟΚΟΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κου ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΠΙΛΑΒΙΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ MELETINIO.

H MOYΡΜΟΥΡΑ Κε ΓΚΟΥΝΤΖΑΝΤΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑ ΠΑΨΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ



AMBER ALERT



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΓΚΟΥΝΤΖΑΝΤΑΜΕΙΑ ....ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΌ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ojv.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΎΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ.

Σε μία ακόμη προπόνηση ο ποδοσφαιριστής Γκουντζαντάμης δεν έπεισε τη Διοίκηση με αποτέλεσμα να κρίνετε αμφίβολη η ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά και από τα νέα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ποινικοποίηση της κουκούλας......

η Διοίκηση της ΠΑΕ με πρωτοστάτες τους μεγαλομέτοχους κυρίους Φανάρα και Θεοδωρόπουλο....πρόκειται να ανακοινώσει την ποινικοποίηση και κατάργηση της αθλητικής περιβολής με ΤΣΕΠΕΣ....

Η πράξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τον ποδοσφαιριστή Καραγιάννη....ο οποίος και είναι επιρρεπής στη χρήση της τσέπης κατά τη διάρκεια
του αγώνα.......(μία πράξη που έχει εξοργίσει κατά καιρούς παραγοντές και φιλάθλους της ομάδας.)

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

Άλλη μια νίκη....

Το φυσιολογικό θα ήταν να λέγαμε για άλλη μια μεγαλειώδη νίκη, για μια φοβερή εμφάνιση, για απόδοση ομάδας με πνεύμα πρωταθλητή όμως όλα αυτά πλέον για την ομάδα τη OJV είναι κοινοτυπίες. Ίσως πλέον δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτή την ομάδα, ίσως ακόμη και η απίστευτα πλούσια Ελληνική γλώσσα με την τεράστια δεξαμενή λέξεων να μην έχει τις δυνατότητες να περιγράψει με απλούς γήινους όρους το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Τα λόγια είναι περιττά, για άλλη μια φορά οι αμφιβολίες την περασμένη Πέμπτη απλά διαλύθηκαν και το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της OJV και της AMSA τα λέει όλα.

OJV - AMSA
10 - 6

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

Ρωγμές στις σχέσεις παιχτών και διοίκησης OJV

Παρά την αδιαφορία της διοίκησης για τα ιατρικά θέματα των παιχτών της OJV η οποία ως οφείλει βάσει κανονισμού και συμβολαίων πρέπει να φροντίζει για το υπέρτατο αγαθό της υγείας των ποδοσφαιριστών της, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σημαντικότατος αμυντικός παίχτης της ομάδας, για το μικροτραυματισμό του κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού φρόντισε μόνος του χωρίς καμία μα καμία συμπαράσταση...!!!!

Παρά το ιατρικό απόρρητο, οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο ιατρός σύστησε ξεκούραση και ειδικά κατά την ημέρα και ώρα του αγώνα ειδική θεραπευτική αγωγή για την αποφυγή υποτροπιασμού. Συγκεκριμένα ο εξειδικευμένος επιστήμονας για την εξυγίανση του αμυντικού όρισε ως φαρμακευτική αγωγή τα ειδικά σκευάσματα κεμπαμπίνη Φ* σε μεγάλες δόσεις (εναλλακτικά και κεμπαμπίνη Α**) συνοδευόμενη από αντίστοιχη κοκορετσίνη και κρασίνη (εναλλακτικά και μπυρίνη). Κατά τον λαμπρό αυτό ιατρό η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί με περαιτέρω νυχτερινή έξοδο χωρίς περιορισμούς σύμφωνα πάντα με την κρίση του λαμπρού αμυντικού παίχτη. Σημειώνουμε εδώ ότι ακόμη και αυτός ο επιστήμονας έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε τη στάση της διοίκησης της OJV και ανέφερε ότι πρώτη φορά στην πολύχρονη ιατρική του πορεία διαπίστωσε τέτοια αλαζονεία από την πλευρά της εξουσίας.

Το δίλημμα πλέον είναι μεγάλο για τον αμυντικό παίχτη και μόνο το βράδυ του αγώνα θα φανεί που θα καταλήξει ο σοβαρός προβληματισμός του ο οποίος τον έχει φέρει ανάμεσα στις δυο άκρες αυτής της ηθικής διελκυστίνδας...!!! Να ακολουθήσει τις οδηγίες του ιατρού ή... παρά την αδιαφορία της διοίκησης να παίξει για άλλη μια φορά με αυτοθυσία στο παιχνίδι με κίνδυνο υποτροπιασμού του τραυματισμού του? Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος δεν ήθελε να προέβει σε καμία δήλωση.

Φήμες που θέλουν και άλλα μέλη της ομάδας καθώς και του προπονητικού τιμ να ακολουθούν την ειδική θεραπευτική αγωγή με κεμπαπίνη ως ένδειξη διαμαρτυρίας και απογοήτευσης απέναντι στη διοίκηση ελέγχονται. Για οτιδήποτε νεώτερο μείνετε συντονισμένοι.


ηθικό δίλημμα...!!!!




*
κεμπαπίνη Φ = κεμπάπ Φαλάνης
* κεμπαπίνη Α = κεμπάπ Αργυροπουλίου

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2009

Οι Δηλώσεις Του Προέδρου - 2

ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ TRELASTAR TV. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο Κος ΦΑΝΑΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

'' ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΚΥΚΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ MKC jv ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΓΚΟΥΤΖΑΝΤΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ. ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Οι Δηλώσεις Του Προέδρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ OJV ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ Κο. ΦΑΝΑΡΑ.

- ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ AMSA (Aegean Motorway) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΣΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00.

ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΚΟΛΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΛΟΓΩ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 2,325,000 ΕΥΡΩ (ΣΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΝΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

OJV vs AMSA. Ο αγώνας μετατέθηκε...

Μετά από 4ωρη σύσκεψη των στελεχών της OJV για την διεξαγωγή ή όχι του αγώνα πάρθηκε η κάτωθι απόφαση.

"Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ο αγώνας της Ολύμπια με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου μετατίθεται για την Δευτέρα 16/3/09 και ώρα 9μμ. Ο καιρικές συνθήκες κρίνονται ακατάλληλες για τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών μας."

Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος της ματαίωσης του αγώνα είναι η έλλειψη πίτσας που παρατηρήθηκε τις 2 τελευταίες μέρες στο Baraze. Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, η διοίκιση της Ολύμπια θεώρησε σκόπιμο να περιμένει μέχρι την Δευτέρα έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν ελλείψεις του εν λόγω εδέσματος.

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

OJV vs AMSA

Σε μια λιτή και απέρριτη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολύμπιας αναφέρει τα εξής:

"Πέμπτη 12 / 3 και ώρα 9μμ στις εγκαταστάσεις του Baraze θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων της Olympia και του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου."

Η OJV θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για το επερχόμενο παιχνίδι έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραμπουκισμοί και εκδηλώσεις βίας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει με τον γνωστό τρόπο (πόρτα-πόρτα, χέρι-χέρι) από αύριο.

Σε μια προσπάθεια του προπονητή κου Πέππα να κρατήσει το ηθικό ψηλά αλλά τους τόνους χαμηλά, δήλωσε: "Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Η φανέλα της Ολύμπια πλέον είναι πολύ βαριά και όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποδείξουν την αξία τους για να κερδίσουν μια θέση στον αγωνιστικό χώρο." Συνεχίζοντας, τόνισε: "Η χαλαρότητα που έχει επέλθλει στην αμυντική λειτουργία της ομαδος είναι θέμα περιστασιακό και απολύτως φυσιολογικό μετά τους εξοντωτικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Γκουτζιαντάμης θα αγωνιστεί κανονικά!" Μια δήλωση που αφήνει ξεκρέμαστο τον πρόεδρο της OJV ο οποίος θέλει το κεφάλι του αμυντικού "επί πίνακι". "Ο κ. Φανάρας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά την οχτάδα την κανονίζω εγώ." είπε ο πολυνίκης προπονητής. Σίγουρα μια εξέλιξη που εντείνει τις σχέσης των δύο ισχυρών αντρών της ομάδας. Αντιδράσεις και εξελίξεις δεν υπήρξαν (ακόμη) από την διοίκηση, αλλά η Ολύμπια δείχνει καζάνι που βράζει.

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Κατάφωρη αδικία

Ανακοίνωση (βαρυσήμαντη) του ποδοσφαιριστή Σ.Γκουτζιαντάμη : "Ιδιαίτερη λύπη με κατέβαλε αφότου διάβασα την ανακοίνωση της OJV για το χρηματικό πρόστιμο και την παρακράτηση κομματιών πίτσας που μου επιβλήθηκε χωρίς καν να ζητηθεί η γνώμη μου.

Είναι πασίγνωστο πως η αδικία σε αυτό τον άδικο κόσμο ζει και βασιλεύει όμως έστω κι έτσι τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν αντέχονται. Παρά το ότι ίωση με ταλαιπωρεί,
με πλήρη αυταπάρνηση και ασπαζόμενος τις αρχές της αφοσίωσης, της συλλογικότητας, της αθλητικής άμιλας καθώς και του εθελοντισμού, αποφάσισα τελευταία στιγμή να παραυρεθώ στον αγώνα αγνοώντας τις συνέπειες που μπορεί να επέφερε η συμμετοχή στην υγεία μου τιμώντας το συμβόλαιο μου αλλά και την OJV. Δε θέλω καθόλου να αναφερθώ στις ηρωικές προσπάθειες μου, δε θα αναφερθώ καθόλου στα τρομερά κοψίματα που έκανα, δε θα αναφερθώ καθόλου στις διεισδύσεις από την περιοχή της άμυνας ως την επίθεση συνεισφέροντας σημαντικές πάσες στους επιθετικούς της ομάδας. Θα αναφερθώ μόνο στην πίκρα που μένει πίσω από όλα αυτά διότι η ανιδιοτέλεια και η προσφορά στο σύνολο ανταμείβονται, χωρίς ίχνος λογικής και ευαισθησίας, με ένα ψυχρό και απρόσωπο πρόστιμο που κανονικά έπρεπε να δοθεί σε κάποιους άμπαλους χασογκόληδες για τους οποίους θεωρώ (έστω κι αν το κατεστημένο δεν πρόκειται να το κάνει...) ότι πρέπει να ερευνηθεί ως ύποπτη η αστοχία τους και όχι να θεωρείται απλά ως ανικανότητα.

Παρόλ' αυτά και με όλη την ψυχολογική μου επιβάρυνση από την άδικη τιμωρία, παραμένω πιστός στα πιστεύω μου και συνεχίζω διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ώστε να συνεισφέρω ξανά αγνοώντας τις άδικες συμπεριφορές και τις απρέπειες. Ναι... κάνω την καρδιά μου πέτρα και συνεχίζω..."

Στα δικαστήρια για το τελικό.

Στο ΣτΕ καταφεύγει τελικά η OJV μέσω του αντιπροσώπου της κου Θεοδωρόπουλου σχετικά με το θέμα του σκορ του χτεσινο βραδυνού αγώνα. Το θέμα προέκυψε όταν η MKC αρνήθηκε να δεχθεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και επέμεναν να συνεχίζουν να παίζουν για περίπου μισή ακόμη ώρα με ορατό τον κίνδυνο κάποιου καρδιακού επεισοδίου στο 75% των ποδοσφαιριστών της. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη» δήλωσε αργότερα ο Μ. Πέππας από το κρεβάτι του πόνου. Σημειωτέον ότι ο Κος Πέππας νοσηλεύεται κλινήρης στην οικία του παρουσία δύο αλλοδαπών νοσηλευτριών από την Κ. Δευτέρα.


Στα αγωνιστικά ιδιαίτερα δυναμωμένη και ανανεωμένη, μετά την προσθήκη και του "Γαλλικού Εξπρές", κατά κόσμον Ρομάν Βενιέ. Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση της MKC έδωσε νέα πνοή στους αγώνες των δύο ομάδων και τόνωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.Στους διακριθέντες και ο Σ. Τσιμπούκης που απέδειξε πως τα φυτώρια του Εργαστηρίου βγάζουν μεγάλους παίχτες, αφού σκόραρε κατά του φορμαρισμένου Zimmermann από τα 25,52μ. Οι Ντρόλιας και Μπαντέλης έδωσαν το 110% του εαυτού τους και απέδειξαν ότι είναι δυνατά χαρτιά για το σύνολο. Οι φήμες για ντοπάρισμα λόγω των χημικών του εργαστηρίου ελέγχονται ως αναληθείς.


Στον αντίποδα, η OJV απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα και το μέταλλο της ομάδας, που παρά τις πάμπολλες σοβαρότατες απουσίες της (Τζήμας, Αγγελής, Ξενίδης, Καλύβας, Παπαντωνίου και Πέππας) απέδωσε διαστημικό ποδόσφαιρο για 58 δευτερόλεπτα. Παρά την κακή εμφάνιση της αμυντικής γραμμής της ομάδος κατα το 3ο ημίχρονο η ομάδα ήταν στην θέση του οδηγού καθ' όλον τον αγώνα και δεν απειλήθηκε ποτέ. Σχετικά με την δυσλειτουργία της άμυνας οι Oliver Smuck και Στέφανος Γκουτζιαντάμης τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο και παρακράτηση κομματιών πίτσας.


Κατά την διάρκεια του 3ου ημιχρόνου η OJV δοκίμασε νέες τακτικές επίθεσης και τρόπους ανάπτυξης, ιδιαίτερη εμφαση δόθηκε στο τελείωμα τις φάσης, όπου αποδείχθηκε περίτρανα ότι "όλα χάνονται". Δημιουργώντας επί είκοσι λεπτά 145 ευκαιρίες οι παίχτες σκόραραν μονάχα τέσσερις φορές.



Απουσία του Coach M.Πέππα από το χθεσινό αγώνα

- Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του προπονητή του συλλόγου της OJV από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Πηγές αναφέρανε ρίξη στη σχέση του Προέδρου Κου Φανάρα με τον προπονητή Κο Πέππα.

-Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Κος Φανάρας σε αποκλειστηκή συνύντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΙΤΕΑ CHANNELEEE διέψευσε κατηγορηματικά της φήμες και της απέδωσε στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της σχέσης των 2 πλευρών. Ο Κος Θεοδωρόπουλος, εκπροσωπός τύπου της ΠΑΕ διευκρίνησε ότι η απουσία του Κου Πέππα οφείλεται στα προβλήματα υγείας λόγω γρίπης που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Κος Πέππας και έστειλε εκ μέρους του ΔΣ και των παιχτών ευχές για καλή ανάρωση.

Σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ αναμένεται να εκδόση ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή Γκουντζαντάμη.


Οι Δηλώσεις Του Προέδρου

- Μεγαλειώδης κρίθηκε η εμφάνιση της ομάδας της OJV στο χθεσινοβραδινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε με αντίπαλο για μία ακόμα φορά την ομάδα της MKC. To τελικό σκορ (το οποίο μένει αδιευκρίνιστο μέχρι και σήμερα το πρωι 6/3/09)....άφησε ικανοποιημένους τους ποδοσφαιριστές και των 2 συλλόγων. O αγώνας διεξήχθει σε άριστο κλίμα και οι παιχτες μεταξύ τους αντίλαξαν θερμούς χαιρετισμούς και σχόλια.


Η ομάδα της ΜΚC πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του ΤΡΙΤΟΥ ημιχρόνου.......και όταν πλέον οι ποδοσφαιριστές της OJV είχαν το μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο αναψυκτήριο του γηπέδου BARAZE με αντίπαλο τη φορμαρισμενη ζυθοποιία KAISER & HEINEKEN. Διατητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Ιταλός Pizza-Calzone ο οποίος και πρωταγωνίστησε.




 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template