Πέμπτη, Μαΐου 21, 2009

2009 beach volleyball season preview

As the 2009 OJV-VB beach volleyball season kicks off, ojv-3kings is prepared for another summer of action.
Locations of matches are still to be decided but the Survey Team is already making a lot of statements as they feel over-confident for themselves.
On the other hand Christian and Panos have already started training with their new coach. (Look for trainer's photo
here)

Our blog will be ready to provide you valid and accurate match reports.

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2009

Σήριαλ το ματς...


"Μίλα...."



"Πόσο έληξε Olympia - AMSA..."



"Ήταν 7-7..."



"Μίλα που να σε πάρει ο διάολος...."



"Ο Τζήμας πούλησε την μπάλα στο κέντρο..."



"Η AMSA βγήκαν τετ-α-τετ μόνοι τους..."



"..."




"...Χάσαμε 7-8."




"..."



"...χάσαμε;!!!;"


7.5.09 the day of the defeat

Έγινε και αυτό. Η μεγάλη olympia γνώρισε την πρώτη της ήττα. Σε ένα παιχνίδι όπου η olympia έπαιξε ουσιαστικά ένα ημίχρονο κατάφερε τελικά να χάσει με σκορ 8-7 πληρώνοντας τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου.

Ένα πρώτο ημίχρονο όπου η αστοχία και η υπεροψία της olympia πληρώθηκε με 7 γκόλ από την AMSA. Καμία συννοχή και ανούσια κατοχή μπάλας απέφεραν μόνο δύο γκολ για το ακριβοθώρητο σύνολο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η olympia έκανε τα αδύνατα δυνατά και γύρισε το ματς σε 7-7 με εκπληκτικούς τον Κοζώνη, Hoekstra και Ξενίδη, που έπαιζε όλο το δεύτερο μέρος με τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Τα δοκάρια (7 σύνολο) και η κακή τύχη της olympia της στέρησαν την νίκη. Μια στιγμή σε όλο το δεύτερο μέρος η olympia έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και δέχτηκε το καθοριστικό γκολ.

Η ομάδα τώρα καλείται να διαχειριστεί την ήττα, λέξη που ήταν άγνωστη μέχρι σήμερα στο λεξιλόγιό της.

Ο προπονητής δήλωσε:"Η ομάδα παρουσιάστηκε μισή αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μας κόστισε η έλλειψη τερματοφύλακα. Δεν στεκόμαστε στην ήττα, κοιτάμε μπροστά!".

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι παίκτες για την πρώτη τους ήττα. Δεν θα πληρωθούν για τους επόμενους 2 μήνες.

Την ήττα επίσης γνώρισε και η mkc από την vinci με σκόρ 5-2. Η νεοφώτιστη vinci δείχνει σημάδια ισχυροποίησης μετά το ματς με την olympia.

Τετάρτη, Μαΐου 06, 2009

διαφανεια!


Η διοίκηση της ojv-f.c. θέλωντας να αποδείξει πόσο ξεκάθαρα λειτουργεί από εδώ και στο εξής θα δημοσιοποιεί τα τιμολόγια που εκδίδει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Vinci δίδεται στην δημοσιότητα το κάτωθι:





Το δικό μας παλατακι!!!


Δόθηκαν τα σχέδια του νέου γηπέδου της ojv f.c.







Η olympia θα παίζει από κάτω προς τα πάνω μήπως και έρθει κανένα ματς ισσοπαλία!!!!

Τρίτη, Μαΐου 05, 2009

Olympia - AMSA

Έφτασε η ώρα. Την Πέμπτη 7.5.2009 στις 21.00 ξανά αντιμέτωποι με τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Η ομάδα που δυσκόλεψε περισσότερο από όλους την Olympia έρχεται για την ρεβάνς του 10-6. Αυτή τη φορά έρχεται πιο πλήρης, κατά τα λεγόμενά τους, και πιο ανανεωμένη. Μήπως ήρθε η ώρα να χάσει η Olympia για πρώτη φορά;








VS

Κυριακή, Μαΐου 03, 2009

Oh mon dieu!!! Quelle equipe!*

*ΣτΜ: Ω θεέ μου!!! Τι Ομάδα!

Με την καλύτερη δυνατή οκτάδα τελικά παρατάχθηκε η Ολύμπια κάνοντας την νίκη να είναι απλά μια τυπική διαδικασία. Ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου καθώς η γαλλική ομάδα έπαιξε γρήγορα και ανοιχτά, μεγάλο λάθος κατά τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο που μίλησε αποκλειστικά στο site μας. Η vinci στηρίχθηκε στην ταχύτητά της αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό για να κερδίσει τον αγώνα. Η καταπληκτική απόδοση του Oliver Smucks που άφησε άναυδους αντιπάλους, αλλά κυρίως συμπαίκτες δεν άφησε καθόλου χώρο στον κινητικότατο Romain Vanier.

Το ματς ξεκίνησε πολύ σφιχτά με τον Φανάρα να δίνει λύσεις σκοράροντας δύο γκολ δείχνοντας σε όλους την κλάση του. Η vinci απάντησε με γκολ του Romain αλλά μέχρι εκεί. Οι Κοζώνης, Ξενίδης και Hoekstra έκαναν τα πάντα όλα λέμε μέσα στο γήπεδο εκτινάσσοντας το σκορ σε δυσθεώρητα ύψη. Ο Zimmerman ήταν ανίκητος κάτω από τα δοκάρια, αν και εδώ που τα λέμε ακούμπησε την μπάλα μόνο τρεις φορές, καθώς οι ογκόλιθοι Αγγελής, Γκουτζιανταμης, Smucks και στη συνέχεια Θεοδωρόπουλος και Αλεξιάδης που τους αντικατέστησαν δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Γαλλική ομάδα. Η είσοδος του Γιάγκου μόνο χαμόγελα έφερε αφού σε πέντε ευκαιρίες έκανε τέσσερα γκολ. Διακριθέντες όλοι ανεξαιρέτως. Με διαφορά η καλύτερη σύνθεση που έχουμε δει μέχρι σήμερα καθώς κυριάρχησε ολοκληρωτικά της vinci.

Πλέον το τμήμα σκάουτινγκ ψάχνει εναγωνίως έναν αξιοπρεπή αντίπαλο για την ομάδα που έχει μαγέψει αντιπάλους και κοινό. Ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 17-4 και οι παίχτες της Ολύμπιας αφιέρωσαν τη νίκη στο νεογέννητο του Μάριου Καλύβα (επίσης γνωστό ως Λιονελ Μέσσι των Τεμπών ή μεγάλο προδότη κατά την mkc). Να του ζήσει.
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template