Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

Νέα μεταγραφή στα σκαριά της OJV F.C.

Εξαναγκασμένη είναι πλέον η Ολύμπια να κινηθεί στην απόκτηση στόπερ καθώς οι πάμπολλοι και αλεπάλληλοι τραυματισμοί των Ολιβερ και Στεφαν (ο "γυάλλινος") δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς. Μετά από συνεχόμενα παράπονα του λαού της Ολύμπια για τα κενά της άμυνας, η ομάδα κινήθηκε στην δοκιμή - και υπό προϋποθέσεις απόκτηση - του 28χρονου Jim "Iron Mike" Theofilou επίσης γνωστός ως Tyson ή The Body. Ο αμυντικός από το Γουδί θα δοκιμαστεί την επόμενη εβδομάδα από το προπονητικό τιμ του συλλόγου. Χθες και μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες ο παίχτης και μέλος της διοίκησης βρεθήκαν σε κοσμικό στέκι της Λάρισας όπου συζητήθηκαν οι όροι του συμβολαίου. Στη συνέχεια - παρουσία καλλονών - απόλαυσαν το ποτό τους. Αποκλειστικές εικόνες με τον παίχτη να υπογράφει στα κορμιά των θαυμαστριών του. Μένει να αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας αυτής της ομάδος (άπιαστο όνειρο για πολλούς παίχτες).


Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009

Νέα ημέρα και ώρα διεξαγωγής φιλικών

Διοικητικά

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009 και στο εξής ορίζεται ως ημέρα φιλικών η Τρίτη και ώρα 20:00. Ο τόπος παραμένει ο ίδιος. Παρακαλούνται τα μέλη της ομάδος να επικοινωνήσουν με την διοίκηση σε περίπτωση που δεν βολεύει η παραπάνω ώρα.

Αγωνιστικά

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε το 3ο φιλικό μεταξύ των παιχτών της Ολύμπια και παρόλο το εντατικό πρόγραμμα ακόμη μερικοί παίχτες δεν έχουν έρθει στην επιθυμητή φόρμα. Πρώτη για φέτος των Ξενίδη και Φανάρα με ανάμικτα αποτελέσματα. Στα πάνω του ο Ξενίδης που έκανε τα πάντα όλα στο κέντρο, άσφαιρος και στατικός ο Φανάρας που επιδόθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Με γρίπη έπαιξε ο Ζιμμερμανν και άρπαξε ούτε λίγο ούτε πολύ μια ντουζίνα γκολ. Διαπληκτισμός μεταξύ δύο παιχτών που λύθηκε άμεσα στην προπόνηση αφού οι δύο τους έδωσαν τα χέρια αμέσως μετά. Οι εν λόγω κύριοι παραμένουν ανώνυμοι για λόγους ομοιογένειας της ομάδος.
Ο Στεφάν ταλαιπωρείται από νέο τραυματισμό! Τραυματίστηκε σε προπόνηση όταν ο Πανθεο προσπάθησε να του κλέψει την μπάλα ενώ έπαιζε τέρμα. Το σοκ δεν είναι ότι ξανατραυματίστηκε ο "γυάλινος" Στεφάν, αλλά ότι δεν κατάφερε να τραυματιστεί και στο τελευταίο παιχνίδι.
Σοκ και με Όλιβερ! Δύο ολόκληρες ώρες δεν τραυμάτισε κανέναν συμπαίχτη του. Στους διακριθείς ο Τζήμας, Καραγιάννης και όλη η νικήτρια ομάδα.
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template