Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Αναβολή...

Τα θερμόμετρα χτύπησαν κόκκινο γι' αυτό και η ομάδα της OJV αναβάλει την εβδομαδιαία προπονητική και φιλική συνάντηση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της.

Το ιατρικό team της OJV υπέδειξε ως αναγκαία την αναβολή πλην όμως δεν έφερε καμία αντίρρηση ώστε οι παίχτες της OJV να προβούν σε φιλικούς αγώνες στις διάφορες παραλίες και να εξασκηθούν στην τέχνη της ποδοσφαιρικής μπάλας. Ιδιαίτερη προσοχή όμως πρέπει να αποδοθεί στην επιλογή των αντιπάλων....


μόνο.. μην το παρακάνετε..

Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Μαύρη Τρύπα....

Οι ενδείξεις ήταν δυνατές αλλά έμενε να αποδειχθούν. NASA, CIA, NSA, ΕΥΠ, Εθνικό Αστεροσκοπείο, πλήθος άλλων μυστικών υπηρεσιών και επιστημονικών κύκλων, ακόμη και αυτό το ίδιο το ερευνητικό κέντρο CERN από την Ελεβετία έπεσαν με τα μούτρα επάνω στην μαγνητική ανωμαλία που προκλήθηκε στο γεωμαγνητικό πεδίο της γης.

Για δυο ώρες, όσο διήρκεσε ο αγώνας προπόνησης των παιχτών της Olympia JV η μαγνητική ανωμαλία ήταν τέτοια που προκάλεσε αναταραχές στις διεθνείς πτήσεις, στο δε τοπικό αεροδρόμιο που βρίσκεται δίπλα στο Baraze δεν έγινε ούτε μια απογείωση ή προσγείωση.


Τελικά είναι γεγονός και όχι απλώς φήμες.... Σύσσωμες οι επιστημονικές κοινότητες αλλά και μυστικές υπηρεσίες έμειναν άναυδες από τα αποτελέσματα του ευρήματος που προέκυψε ξαφνικά την περασμένη τρίτη στο Baraze. Βέβαια είναι γεγονός πως τέτοια φαινόμενα έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν στο Baraze αλλά ποτέ με τόσο μεγάλη ένταση και διάρκεια.


Αν και οι απόψεις διίστανται, όλες φαίνεται να συγκλίνουν στο ότι η μαγνητική ανωμαλία προκλήθηκε από την εμφάνιση ενός πρωτοεφμανιζόμενου παίχτη, πορτογαλικής προελεύσεως ο οποίος με την αμπαλοσύνη του κατέπληξε τους πάντες. Αποτέλεσε την αρνητική έκπληξη του αγώνα, μάλιστα έφτασε στο σημείο με την απόδοση του να κάνει να φαίνονται παιχταράδες παίχτες σαν τον Γκουτζιαντάμη αλλά ακόμη και τον Θεωδόροπουλο ο οποίος λόγω τραυματισμού έλειπε από τον αγώνα. Δυστυχώς ο αναφερόμενος παίχτης για την ομάδα του αποτέλεσε τη μαύρη τρύπα η οποία προκάλεσε και τη φυσιολογική ήττα. Οι "άτυχοι" συμπαίκτες του όπως π.χ. οι Λεμονάκης, Τζίμας στόμα είχαν.... και μιλιά δεν είχαν με αυτά που έβλεπαν τα μάτια τους και αρκέστηκαν στο πικρό ποτήρι της ήττας.... Η απόγνωση που είχε σχηματιστεί στα πρόσωπα τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ενδεικτική του ψυχοβγαλτικού δίωρου παιχνιδιού τους....

Πάντως όλοι οι επιστημονικοί κύκλοι ομολογούν πως βρέθηκαν μπροστά σε ένα γεωμαγνητικό παράδοξο το οποίο έφερε στα όρια τους τις ήδη υπάρχουσες επιστημονικές θεωρίες ανοίγοντας τους νέα πεδία ερευνών στους τομείς της ατροφυσικής, της αστρονομίας, της φυσικής, των μαθηματικών αλλά και της ποδοσφαιρικής αμπαλοσύνης. Συγκεκριμένα έκπληκτος αστροφυσικός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, δήλωσε πως ακόμη και η θεωρία της σχετικότητας μάλλον μοιάζει πλέον ως θεωρία ασχετοσύνης...!!!

Όπως γίνεται κατανοητό το επιστημονικό ενδιαφέρον είναι πλέον τεράστιο και φήμες που θέλουν εκπροσώπους των επιστημονικών κύκλων να πίνουν στα κρυφά ως κατάσκοποι καφέ και μπύρες στο Baraze στα επόμενα παιχνίδια της Olympia JV ελέγχονται για την ακρίβεια τους....
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template