Τρίτη, Μαΐου 03, 2011

Τρέχα γύρευε...

Μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας των εορτών του Πάσχα οι ομάδες της OJV και των φίλων-συγγενών αποφάσισαν να κάνουν τον πρώτο φιλικό τους αγώνα. Όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων - μηδενός εξαιρουμένου - το θέαμα ήταν για άλλη μια φορά τρέχα γύρευε.
kokoretsi
Αυτό βέβαια ήταν φυσικό αφού όλοι έπαιζαν όχι μόνο με μια ταχύτητα κάτω αλλά με δυο. Η μία κατεβασμένη ταχύτητα από τα κιλά που πήραν και η άλλη από την κούραση αφού κανείς δε φρόντισε να κάνει στο διάστημα της διακοπής την ελάχιστη προπόνηση.
souvla arnia Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες να αποχωρούν από το γήπεδο 10 λεπτά πριν την κανονική λήξη του αγώνα αφήνοντας στο γήπεδο μεγάλες ποσότητες από κεμπάμπ, αρνιά και κοκορέτσια που σωρηδόν είχαν καταβροχθίσει όλες αυτές τις ημέρες. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους ιδιοκτήτες του Baraze οι οποίοι θα αναγκαστούν να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από το περίσσιο λίπος.
epeisodia Αρνητικό γεγονός στον αγώνα η καθυστέρηση του super star MatX Blanca ο οποίος έφτασε καθυστερημένα στον αγώνα αφού το ταξί που έστειλε ο φίλος και συμπαίκτης του Μάκης καθυστέρησε να τον παραλάβει. Αυτό συνέβη γιατί ο super star MatX Blanca χάθηκε στην ομίχλη του ΟΑΚΑ κατά τον τελικό κυπέλου...
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template