Πέμπτη, Απριλίου 30, 2009

Προβληματισμος για τον Μ.Πεππα

Οι πολλές απουσίες του σημερινού αγώνα προβληματίζουν τον προπονητή της ojv. Πονοκέφαλος, σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες (...κλπ) φαντάζει η τελική οχτάδα καθώς ακόμη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει επιβεβαιωθεί η σύνθεση της αποστολής.

Στον αντίποδα, η vinci δηλώνει πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την ojv. Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παιχτες βρίσκονται σε ειδική δίαιτα. Η ojv από την μεριά της αναφέρει με δελτίο τύπου ότι έκοψε τα ηρεμιστικά που χορηγούσε σε fanarndinho και stefan και τους ταΐζει μόνο ωμό κρέας.

Οι δύο ομάδες θα διασταύρώσουν τα ξίφη τους στις 8 το βράδυ στο Baraze με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα (μετά το ταξίδι του προεδράρα μας στο εξωτερικό) που ακούει στο όνομα Sybren Hoekstra. Ο νεαρός αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού και οψιον αγοράς που πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι.

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

Νεα προκληση











VS




Πέμπτη 30/4/2009 και ώρα 20:00 η vinci αποφάσισε να παίξει με την gallacticos των Τεμπών.
Περιμένουμε λοιπόν να δείξουμε στους Γάλλους φίλους μας την φιλοξενία της Olympia που τόσοι και τόσοι έχουν γευτεί στο παρελθόν.

Στα νέα της ομάδος... Σε σαφάρι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εκτός Ελλάδος βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδος. Ο πρόεδρος κ. Φανάρας πραγματοποιεί ταξίδι αστραπή σε χώρα της Ε.Ε. όπου αναμένεται να "κλείσει" φορ παγκοσμίου κλάσης. Στον αντίποδα ο προπονητής της ομάδος κ. Πέππας, βρίσκεται σε σεμινάριο για την απόκτηση της άδειας UEFA 1, καθώς είναι απαραίτητη για το κουτσάρισμα της ομάδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2009

Ρουτινα...

...έχουν καταντήσει πλέον τα παιχνίδια της OJV με την MKC αφού ο νικητής είναι πάντα η ανίκητη μέχρι σήμερα ομάδα της OJV. Τα πολλά σχόλια περιτεύουν για το χθεσινό παιχνίδι, το σκορ χάθηκε σε δυσθεώρητα ύψη υπέρ της OJV.

Αντί άλλων γραπτών θα αφήσουμε το φωτογραφικό ρεπορτάζ να μιλήσει από μόνο του για το χθεσινό παιχνίδι στο στάδιο Baraze.

επίθεση της OJV στην περιοχή της MKC


...άλλη μια επίθεση της OJV στην περιοχή της MKC


και φυσικά άλλη μια επίθεση της OJV στην περιοχή της MKC (είπαμε ρουτίνα...)


οι παίχτες της OJV Αλεξιάδης και Μίχος ήδη από την ανάπαυλα του ημιχρόνου πανυγηρίζουν άλλη μια νίκη της ομάδας τους...


απελπισμένος χασογκόλης παίχτης της MKC
τραβάει τα μαλιά του για τη γκαντεμιά που τον δέρνει
ενώ ταυτόχρονα κλαίει τη μοίρα του
(για άλλη μια φορά φυσικά...)

Τρίτη, Απριλίου 07, 2009

επιδειξη υψηλης τεχνικης

Σε μια βραδυά απαράμιλλης ποδοσφαιρικής ομορφιάς οι παίχτες ξέδωσαν, κάνοντας ένα από τα πιο χαλαρά και άνετα φιλικά που έχουν δωθεί γενικά. Ανατρέχοντας στο κοντινό παρελθόν το ματς συγκρίνεται μόνο με τα φιλικά "Φίλοι Ζιντάν - Φίλοι Ρονάλντο" σε θέαμα και ποιότητα. Παρ' όλα αυτά, το καλό κλίμα σκίασαν οι απουσίες τον ζαχαρένιων βεντέτων της Ολύμπια, οι οποίοι επικαλούμενοι την βροχή(!!!!) και άλλες φτηνές δικαιολογίες δεν κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης δύο τσιγκολελέτες της MKC οι οποίοι θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται να ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν τελικά στο παιχνίδι, και η μη συμμετοχή τους διαπιστώθηκε μετά την έναρξη του αγώνα. Η διοίκηση ήδη κινείται νομικά εναντίον τους και οι κυρώσεις θα είναι άμεσες και βαριές.

Στον αντίποδα ο πρόεδρος της MKC τελεί υπό πολύ μεγάλη αμφισβήτηση καθώς έχει παραμερήσει την ομάδα και άρχισε να ασχολείται με το ψάρεμα. (Να έπιανε και τίποτα...) Δεκατέσσερις ώρες μέσα στην θάλασσα, τρία ψάρια έβγαλε. Η διοίκηση της Ολύμπια προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του αλλά κάτι κατέστη αδύνατο.

Η ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση για αγώνα μεταξύ Olympia - MKC παραμένει αναπάντητη και η ολιγορία του Λιούπα μπορεί να του κοστίσει την προεδρία του. Ήδη, κατά αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Δ. Κούριας σφετερίζεται τον προεδρικό θώκο. Το θέμα παρακολουθείται στενά από κύκλους εντός της MKC και νέα θα υπάρχουν σύντομα.

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2009

θετικα τα μυνηματα απο το φιλικο

Εν όψει μιας δύσκολης εβδομάδας, με πολλές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα έδωσε φιλικό ματς με τους "Φίλους Καραγιάννη" εχθές το βράδυ. Ο αγώνας είχει διπλό χαρακτήρα: 1ον να εξακριβωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των παιχτών και 2ο να τιμηθεί ο Π. Ξενίδης ο οποίος από εδώ και πέρα θα φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η Ολύμπια πέρασε ένα άνετο ανοιξιάτικο βράδυ, έχοντας σε μεγάλα κέφια Κοζώνη, Αλεξιάδη και Ξενίδη, οι οποίοι όργωσαν το γήπεδο. Το σκόρ σταμάτησε στο 18-6, με πρώτο σκόρερ τον Καραγιάνη ο οποίος πέτυχε 9 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν στον τρισμέγιστο, υπερπόντιο, ανεπανάληπτο, "τα πάντα όλα λέμε τώρα", Στέφανο Γκουτζιαντάμη, ο οποίος είχε κατεβάσει τα ρολλά στο τέρμα. Ο Στεφάν έκανε κολοσσιαία εμφάνιση και έπαιζε κυριολεκτικά τους αντίπαλους με "Κλειστά τα Μάτια". Ο Αλεξιάδης από αριστερά "έγραψε" πολλά χιλιόμετρα, κάνοντας μεγάλο παιχνίδι. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μας ανακάλυψαν ότι προπονείται κρυφά τρέχοντας στην σύραγγα. Σε υψηλά επίσης επίπεδα γκρίνιας κινήθηκε ο Τζήμας και ο Φανάρας οι οποίοι από το ημίχρονο και μετά δεν σταμάτησαν να μουρμουράνε. Οι γκρίνια σταμάτησε μόνο όταν αντίκρυσαν την πίτσα και τις μπύρες μετά τον αγώνα.

Επόμενος αγώνας την Δευτέρα 6/4/2009 21:00 πιθανότατα με την ΜΚC.

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Παρά τις αντιπαλότητες μεταξύ παιχτών και διοίκησης οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους παράγοντες της OJV μια σημαντική επιτυχία. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες φρόντισαν να διοργανώσουν τουρνουά ποδοσφαίρου με τις γυναικείες εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Πολωνίας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε για να απολαύσετε αυτό το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα σήμερα το βράδυ στις 21:00 στο στάδιο Baraze.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής

OJV vs Γερμανία
OJV vs Πολωνία
Πολωνία vs Γερμανία

BONUS GAME...!!!
OJV vs Γερμανία+Πολωνία

Στις παρακάτω φωτογραφίες παρουσιάζονται οι αντίπαλοι της OJV...

Εθνική Γερμανίας


Εθνική Πολωνίας (1)


Εθνική Πολωνίας (2)

Φάση από φιλικό παιχνίδι

Φήμες που αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές Καλύβας και Παπαντωνίου επιστρέφουν άμεσα και για πάντα στην ομάδα της OJV ελέγχονται για την ακρίβεια τους.
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template