Τρίτη, Απριλίου 07, 2009

επιδειξη υψηλης τεχνικης

Σε μια βραδυά απαράμιλλης ποδοσφαιρικής ομορφιάς οι παίχτες ξέδωσαν, κάνοντας ένα από τα πιο χαλαρά και άνετα φιλικά που έχουν δωθεί γενικά. Ανατρέχοντας στο κοντινό παρελθόν το ματς συγκρίνεται μόνο με τα φιλικά "Φίλοι Ζιντάν - Φίλοι Ρονάλντο" σε θέαμα και ποιότητα. Παρ' όλα αυτά, το καλό κλίμα σκίασαν οι απουσίες τον ζαχαρένιων βεντέτων της Ολύμπια, οι οποίοι επικαλούμενοι την βροχή(!!!!) και άλλες φτηνές δικαιολογίες δεν κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης δύο τσιγκολελέτες της MKC οι οποίοι θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται να ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν τελικά στο παιχνίδι, και η μη συμμετοχή τους διαπιστώθηκε μετά την έναρξη του αγώνα. Η διοίκηση ήδη κινείται νομικά εναντίον τους και οι κυρώσεις θα είναι άμεσες και βαριές.

Στον αντίποδα ο πρόεδρος της MKC τελεί υπό πολύ μεγάλη αμφισβήτηση καθώς έχει παραμερήσει την ομάδα και άρχισε να ασχολείται με το ψάρεμα. (Να έπιανε και τίποτα...) Δεκατέσσερις ώρες μέσα στην θάλασσα, τρία ψάρια έβγαλε. Η διοίκηση της Ολύμπια προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του αλλά κάτι κατέστη αδύνατο.

Η ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση για αγώνα μεταξύ Olympia - MKC παραμένει αναπάντητη και η ολιγορία του Λιούπα μπορεί να του κοστίσει την προεδρία του. Ήδη, κατά αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Δ. Κούριας σφετερίζεται τον προεδρικό θώκο. Το θέμα παρακολουθείται στενά από κύκλους εντός της MKC και νέα θα υπάρχουν σύντομα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι άμπαλοι ,δήθεν σχετικοί και με άλλα παιχνιδια(βλ. hold'em) προσπαθουν να σπειρουν διχονοια στην ομαδα της κ/ξιας και με υπουλο τροπο να απομακρυνουν παικτες εγνωσμενης αξιας,με πλουσιο ταλεντο και διαθεση για ποδοσφαιρο. Εφαρμοζοντας δημοσιογραφικες τακτικες καφρων ,στυλ ΄Πρωταθλητή΄, επιδιωκουν την καταξιωση τους σε ενα σχημα οπου φανερα περισευουν ή στην καλυτερη περιπτωση ΄χωρανε΄ ως δεξι αι-φερ (το νερο,κλπ).
Θα πρεπει να γνωριζουν οτι η απαντηση θα ειναι σκληρη και αμεση ,καθως η θερινη περιοδος πλησιαζει και οτι οι μωλωπες θα επεκταθουν θα επεκταθουν ,εκτος απο τα ποδια, και στο κεφαλι! (παραλια Κουτσουπιας).ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Full Tilt

King of Spades on 8/4/09, 1:45 μ.μ. είπε...

Αντί απάντησης...
Δεν πειράζει... Διάτοντες αστέρες υπάρχουν πολλοί. Ευκαιρίες αυτή η ομάδα έχει δώσει πολλές. Και θα συνεχίσει να δίνει. Αυτό που δεν χωράει είναι οι βεντετισμοί και οι αναίτιες επιθέσεις μικρής μερίδας ποδοσφαιριστών κατά μιας καταξιωμένης διοίκησης. Αυτοί οι κατ' ευφημισμόν "μεγάλοι παίχτες εγνωσμένης αξίας" καλό είναι να πατήσουν και το πόδι τους σρ κάποιον αγώνα ή προπόνηση. Παίχτες pro-evolution (καναπέως) το τμήμα scouting έχει ανακαλύωει τουλάχιστον 143. Όσο για το τμήμα beach volley παράρτημα Κουτσουπιάς ας κοπιάσουν...

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια είναι περιττά...
Ανακοινώνω τη δημιουργία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY με την επωνυμία SurveyTeam VolleyClub.

Μέλη της Ομάδας είναι οι εξής

Μίχος Δημήτριος
Γεροντόπουλος Παναγιώτης
Τσαντίκος Χρήστος
έδρα ΓΥΑΛΟΣ beach bar,παραλία Κουτσουπιάς


Θα τα πούμε τον Ιούνιο

Full Tilt

Ανώνυμος είπε...

ME FANARA ARXHGO PAME KAI GIA TELIKO......

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template