Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

5-4 και να καίει…

Η εκδίκηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Λαρισαίων και μη στο χθεσινό παιχνίδι στο Baraze. Μπήκανε φουριόζοι στον αγνωνιστικό χώρο με πολλή δύναμη κι άλλο τόσο πάθος….!!!!

Αλλά από την άλλη μεριά όμως η παρέα από τον Αμπελώνα μπήκε με το γνωστό χαλαρό ρυθμό της, έλεγχε το παιχνίδι σε όλα τα χωροχρονικά σημεία αποδίδοντας μαθήματα σεμιναριακού ποδοσφαίρου. Κι αν δεν υπήρχε η ασφυκτική άμυνα των Λαρισαίων και μη μαζί με την πίεση του χρόνου το τέρμα του ψηλού πάλι σουρωτήρι με διψήφιο αριθμό τερμάτων θα γινόταν.

Το τέλος ήταν δραμάτικό αφού ο ψηλός με πολλή τύχη (κατά δήλωση του…) έπιασε πολλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να προβάλει καμιά αντίσταση στην τελευταία καθοριστική φάση του αγώνα. Ο MaTx Blanca βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μπροστά στον ψηλό και με υποδειγματική εκτέλεση έκανε το 5-4 δωρίζοντας τη νίκη στους συμπαίκτες του και την ήττα στους αντίπαλους του.

soccergoal

Παραλειπόμενα από τον αγώνα

Η καθυστέρηση του Μάκη που προκάλεσε την οργή του MaTx Blanca που φώναξε πολλές φορές "ΑΡΕ ΜΑΚΗ…!!!”, "ΑΡΕ ΜΑΚΗ…!!!”, "ΑΡΕ ΜΑΚΗ…!!!”, "ΑΡΕ ΜΑΚΗ…!!!”.

Ο Ζήσης από την παρέα του Αμπελώνα επιμένει πως ο MaTx Blanca πρέπει να μετονομαστεί σε Dr Zivago ή σε MaTx Blanca Zivago για ευνόητους λόγους

Λιγότερα νεύρα και περισσότερος χαβαλές δε θα βλάψει κανένα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η νίκη σας ήταν δίκαιη, δυστυχώς μόνοι μας χαλάσαμε την μεγαλειώδη εμφάνιση του ψηλού μας, αλλά να είστε σίγουροι...... Δεν τελειώσαμε εδώ..... Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο..... Θα επανέλθουμε ποιο δυνατοί και ποιο αποφασισμένοι...
Το χρωστάμε στο λαό μας :)

Best man

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξάδερφε μου τα χαλάς λίγο πάλι.Εντάξει είχατε μια ελαφριά υπεροχή,αλλά σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.Είχαμε και εμείς πολλές ευκαιρίες.Το δε δεύτερο πέναλτι που πήρατε δεν δινόταν με τίποτα.Εντάξει πήγα επικίνδυνα,αλλά μέχρι έμμεσο ήταν.Τίποτα παραπάνω.
Όντως είχαμε πολλά νεύρα.Η πουτάνα η κρίση φταίει και η έκλειψη ηλίου!!

Ο ΨΗΛΟΣ

King of Clubs on 17/6/11, 9:25 π.μ. είπε...

Ξάδερφε σε όλα έχεις δίκιο εκτός από την έκλειψη ηλίου... Έκλειψη σελήνης ήταν και μας επηρέασε καθώς έκοψε την ακτινοβολία του ήλιου προκαλώντας ανήκεστο βλάβη στα βασικά εγκεφαλικά μας κύτταρα που μπέρδεψαν το καλοκαίρι με χειμώνα.
Ειδικά μερικοί, σε συνδυασμό με τις πολλές βροχές, νόμισαν πως πλάκωσαν τα κρύα πάλι μεταμορφώθηκαν σε... ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ...!!!

Ανώνυμος είπε...

H fifa διενεργεί έρευνα για τα τελευταία τρία παιχνίδια, όπου χαρακτηρίζονται στημένα.
Ήδη οι παίχτες της ομάδος της Λάρισας απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε εξωτικά μερη - Κουτσουπιά - ενώ οι ερασιτέχνες του Αμπελώνα λιώνουν στο γραφείο. Λέγεται ότι το παιχνίδι της Τετάρτης είχε φραγεί από τα πρακτορεία της Ευρώπης και στην Ασία παίχτηκε το ακριβές σκορ 5-4 με υπέρογκα ποσά. Μέρχι την διαλεύκανση της υπόθεσης τα εν λόγω ματς αποκλείονται από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

----
panTheo

Ανώνυμος είπε...

Οντως έκλειψη σελήνης.Τι ηλίου έγραψα ο μαλάκας???
Όλα τα λεφτά ήταν η κραυγή του BLANKA όταν έβαλε σε μένα το τελευταίο γκολ "ΠΑΡΤΑ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗ" και μετα σε ένδειξη fair play μου έδωσε το χέρι!!

Ανώνυμος είπε...

Η "έκλειψη του ηλίου σε σεληνίασε" και δεν ήξερες τι έβγαζες, οπότε η κραυγή ήταν απόλυτα φυσιολογική!!! Ένα και να καίει... Όσο για το φίλο King Of Clubs και την δημοσκόπηση για το όνομα που θα έπρεπε να έχω, την θεωρώ άκυρη μιας και βάζει το δίλλημα του dr zivago και από ότι παρατηρώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, καμία από τις 2 επιλογές που το περιέχουν δεν έχουν ψηφιστεί!!! Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, δηλώνω επίσημα ότι δεν θα συμμετάσχω, μετά από την ειδική άδεια που πήρα από την διοίκηση για να διαπραγματευτώ την μεταγραφή μου στο εξωτερικό, μιας και οι τελευταίες εμφανίσεις μου έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης!!!

King of Clubs on 18/6/11, 8:07 μ.μ. είπε...

MatX απ' ότι φαίνεται τα υπόλοιπα ονόματα μάλλον είναι πιο ενδιαφέροντα...

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template