Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

Κλήση σε απολογία

Η διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου της OJV καλεί σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της (έτσι θέλει να λέγεται δηλαδή...) Θεοδωρόπουλο. Αιτία η παραβίαση του ωραρίου δηλαδή τα νυχτοπερπατήματα του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Καταρχήν τα αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια τα δέχθηκε αδυνατώντας να αντικρούσει τα αδιάσειστα πειστήρια του φωτογραφικού φακού της εφημερίδας "Ελευθερία". Συγκεκριμένα στο φύλο της 6ης Οκτωβρίου 2009 και στη στήλη "Νυχθημερόν" ο Θεοδωρόπουλος εμφανίζεται να διασκεδάζει πολύ (μα πάρα πολύ λέμε...) μετά τις μεταμεσονύχτες ώρες στο club "People".

Παραθέτουμε το δημοσίευμα καθώς και αναλυτική φωτογραφία στην οποία ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται εντός κύκλου.




Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της OJV θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή απέναντι στον απείθαρχο ποδοσφαιριστή. Η διαφαινόμενη τιμωρία του πιθανότατα θα είναι άλλη μια βραδιά στο "People" όπου ο τιμωρημένος ποδοσφαιρστής θα κεράσει όσους από το προσωπικό της OJV παρευρεθούν.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάζω μπουκάλι!!!!
- Τιμωρημένος παίχτης OJV -

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραταμε στην ομαδα αυτο το παλτο. Να ξερε και λιγη μπαλα καλα θα ηταν,αλλα που τετοια τυχη.Μονο σχολια και σεναρια για δηθεν σουταρες και τακουνακια ειναι,τα οποια φυσικα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας.Δωστε του τον πουλο να ησυχασουμε!!!


Full Tilt

Ανώνυμος είπε...

Άραγε οι ανάπηροι έχουν; Τουλάχιστον έχω τέσσερα άκρα λειτουργικά.
- Τιμωρημένος παίχτης OJV -

Ανώνυμος είπε...

Που παει με μονο 4 ακρα? Και απο αυτα τα δυο τα χει για να πνιγει τα σουτ ,το ενα για να περπαταει και το τελευταιο για να σημαδευει ορτυκια! Ειναι τοσο αμπαλος που μπορεις να τον ντριπλαρεις με το πεμπτο ,το μεσαιο...

FullTilt

Ανώνυμος είπε...

Α,ξεχασα ... Τα χρησιμοποιει και τα 4 μαζι για να πανηγυρισει σαν αδερφη!!!

FullTilt

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να έρθεις να παίξεις καμία φορά. Σχόλια από τον καναπέ κάνουν όλοι!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ???
Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες,ο προεδρος της ojv fc κος Φαναρας εχει δειξει ηδη την πορτα εξοδου στην οικογενεια Θεοδωροπουλου.Μαλιστα μετα την τελευταια τραγικη εμφανιση ολοκληρης της οικογενειας (αδερφος,ξαδερφος κλπ)εχουν ξεκινησει οι διαδικασιες για την παραχωρηση τους σε αλλη ομαδα. Με δηλωσεις του ο προεδρος εσπευσε να διευκρινισει οτι η ομαδα που θα τους αποκτησει,οχι μονο δε θα καταβαλει καποιο ποσο,καθως μενουν ελευθεροι,αλλα θα πριμοδοτηθει κιολας (ΕΣΠΑ 2007-2013)!!! Μια αποφαση που καταδεικνυει την αγωνια του συλλογου να ξεφορτωθει αυτα τα παλτα. Τελος,συμφωνα με τις ιδιες παντα πηγες,σχετικη ανακοινωση-αναρτηση στην επισημη ιστοσελιδα του συλλογου θελησε να κανει ο αντιπροεδρος king of clubs Στεφαν Γκουτζιανταμης ,ομως τελευταια υπαναχωρησε για λογους τακτ>

FullTilt

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται χειμώνας!!! Κρατήστε τα ΠΑΛΤΑ!!!!

- Τιμωρημένος παίχτης OJV -

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template