Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

Καλά το καταλάβατε...

Ναι!

.

.

.

Ξαναχτύπησε...

.

.

.

.

.

.

.

.

Αγνοεί κατάφορα την διοίκηση...

.

.

.

.

.

.

Δεν νοιάζεται για την αγωνιστική του εικόνα!

.

.

.

.

Πάλι ξενυχτούσε μέχρι το πρωί...

.

.

.

.




(Από τοπική εφημερίδα της Λάρισας)

5 σχόλια:

King of Clubs on 12/10/09, 10:08 π.μ. είπε...

Φαίνεται εμφανέστατα από το κοντικό πλάνο ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε κατάσταση τρέχα γύρευε ή αλλιώς κομμάτια. Δε βλέπει μπροστά του παρά μόνο το πιοτό...!!!

Αν μη τι άλλο... πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ...!!!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας τελειωνει πια αυτο το παραμυθι! Θορυβημενοι οι παικτες της ojv ζητουν ξεκαθαρα την απομακρυνση των λοιπων adrianno.Ο προεδρος πρεπει να σταματησει τις κυριακατικες βολτες στη βολου με τα μαυρα κολαν και τοποθετηθει επι του θεματος.
Εγκυρες πηγες αναφερουν τη πιθανη διεξαγωγη εκλογων για την αναδειξη νεου δ.σ του συλλογου.Μαλιστα φημολογειται οτι τα ηνια της ομαδας θα αναλαβει ο -λατομειο πεντελης- Στεφαν Γκουτζιανταμης,αφου ειναι ο μονος ο οποιος δραστηριοποιειται και αγωνιά για το μελλον της ομαδας.

FullTilt

King of Spades on 13/10/09, 11:56 π.μ. είπε...

Δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω δώσει τα πάντα στην ομάδα ένα χρόνο τώρα. Αν νομίζουν ότι μπορούν να τα πάρουν όλα με το πρώτο στραβοπάτημα ας κοπιάσουν. Όσοι σπέρνουν διχώνιες και ζιζάνια στην ομάδα να είναι έτοιμοι να θερίσουν τσουκνίδες. Οι εκλογές είναι στην σφαίρα της φαντασίας σας κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Διχόνοια? Κάποιοι τύποι απο το πολύ gin tonic έχουν καεί και δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους! Δεν πρόκειται για διχόνοια,αλλά για ειλημμένες αποφάσεις.Το παρόν δ.σ πρέπει να αντικατασταθεί,συμπεριλαμβανομένου και του γκει ποδηλάτη! Στηρίζουμε Στεφαν!

FullTilt

King of Clubs on 13/10/09, 1:43 μ.μ. είπε...

Φίλε Full Tilt, καθώς και όλοι οι υποστηρικτές μου

αναγνωρίζω στα πρόσωπα σας την ανάγκη για αλλαγή ηγεσίας στην ομάδα της OJV καθώς και την απόγνωση στην οποία έχετε υπέλθει σχεδόν το σύνολο των παιχτών της OJV, (πλην μερικών κουκουλοφόρων...). Πλην όμως μετά από εμπεριστατωμένη σκέψη η οποία κινήθηκε με δυσκολία ανάμεσα στην ανάγκη αλλαγής και σε ένα ατελείωτο κατάλογο ανηλλειμένων υποχρεώσεων με αναγκάζουν να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να αρνηθώ δυστυχώς της τιμής που μου κάνετε να με προτείνετε ως πρόεδρο.


Όμως δε χρειάζεται να σκύψουμε το κεφάλι αφού οι προκλήσεις είναι πολλές και τα όνειρα ακόμη περισσότερα..!! Έστω κι αν βρίσκουν αντιμέτωπα την τωρινή ανίκανη διοίκηση που δίχως όραμα, τυφλή από την αλαζονεία της εξουσίας αλλά και από τη στρεβλή οπτική της εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων προσπαθεί με κάθε δόλιο και σκοτεινό τρόπο να κατατροπώσει τις φιλοδοξίες μας, στο τέλος θα επικρατήσουμε..!!

Μπροστά σε αυτό το σκόπελο της εξουσίας, μπροστά σε αυτό το κλειστό φρούριο της καταπίεσης και της αντίδρασης μια είναι η λύση... Πολιορκία και πυρπόληση των εφιαλτών που μας δυναστεύουν, η εξουσία στο λαό, οι παίχτες να πάρουμε όλοι μαζί τη δύναμη στα χέρια μας, μακριά από εγωισμούς, χωρίς ιδιοτέλειες και μικρότητες, όλοι για έναν και ένας για όλους..!!!

Ντου τώρα...!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template