Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

Σε χαλαρούς ρυθμούς...

...κινήθηκε άλλος ένας αγώνας προπόνησης της ομάδας της OJV που έληξε πριν λίγο. Οι δυο ομάδες εξαιτίας σημαντικών απουσιών (Κοζώνης, Γκουτζολίκας κ.λ.π.) κατέβηκαν στο αγωνιστικό χώρο με νέα πρόσωπα, συγγενείς και φίλους όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν 18-8.

Όμως εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Μίχου ο οποίος έπαιξε με τη νικήτρια ομάδα και σας τις μεταφέρουμε αποκλειστικά.

Συγκεκριμένα ο Μίχος, σε ένα πραγματικό ξέσπασμα μετά το τέλος του αγώνα, μας ζήτησε να μεταφέρουμε εδώ και να γνωστοποιήσουμε στο πανελλήνιο τα όσα με πόνο ψυχής μας είπε : Η νίκη της ομάδας μου σήμερα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Έστω και στο φιλικό αυτό αγώνα αποδείχθηκε περίτρανα η αξία και ψυχή των παιχτών που άξια αναφέρονται ως παίκτες της OJV. Τι να πω άλλωστε..!! Ότι παίζαμε 7 εναντίον 8; Ότι οι τραυματισμοί και η κούραση ήταν εναντίον μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού; Εντάξει μας βοήθησε τα μέγιστα και η προσθήκη του ομογενή Τζαμαϊκανού Μαουρίτσιο που ήταν η ευχάριστη έκπληξη για μας και μαζί με τα ξαδέρφια του, τους δύο Στέφανους, αποτέλεσαν μια αποτελεσματική τριπλέτα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Βέβαια, κακά τα ψέματα, οι αντίπαλοι μας πάλεψαν ειδικά οι Αγγελής και Γιάγκος προσπάθησαν όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τεράστιο τοίχο της μετριότητας των υπόλοιπων συμπαικτών τους οι οποίοι κινήθηκαν στα γνωστά χαμηλά επίπεδα... Τι να πω δηλαδή για τον Θεωδορόπουλο...!!! Για άλλη μια φορά χώμα, παλτό ότι προτιμάτε... Έστω κι αν πήγε στο κρυφό σχολείο της ακαδημίας τερματοφυλάκων ΕΛΕ(*) πάλι μαντάρα τα έκανε, το ένα γκολ πίσω από το άλλο έτρωγε...

ΕΛΕ(*) = Ελευθερόπουλος : ο γνωστός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template