Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ..


Ή το πως να στήσετε ένα τσίρκο σε δύο ώρες...

Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία του κου Βλάχου Σπυρίδωνα να συγκροτήσει ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό σχήμα μέσα στους κόλπους της OJV!!!
Έκπληκτος ο ρεπόρτερ μας Γκουτζιαντάμης άκουσε τον επικεφαλής του εργαστηρίου να προκαλεί με δηλώσεις του τη γνωστή ,πλην αήττητη, dream team! Πιο συγκεκριμμένα δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να διασύρει(!!) την OJV fc και ότι είναι θέμα μόλις τριών ημερών να πιάσουν φουλ απόδοση...
Απο την άλλη ,έντονος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των galacticos : ΄να τους δώσουμε αβαντάζ 10 γκόλ ? Να παραταχθούμε με παντόφλες ? 'Η μήπως να απαγορευτεί να πατήσουμε περιοχή??''.Είναι μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τον πρόεδρο Φανάρα προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες της Lab fc από 1 σε 4%..
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιμάλντο πήρε το οκ από τη διοίκηση να κατέβει στο γήπεδο με την αγαπημένη του περιβολή (μπουφάν ,κουβέρτα ή ότι άλλο επιθυμεί).
Τέλος , τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον κο Βλάχο να επιθυμεί την αλλαγή της μέρας διεξαγωγής του αγώνα και τη μετάθεσή της την Τετάρτη 3 Μαρτίου..Όπως καταλαβαίνετε,οι δικαιολογίες έχουν ήδη αρχίσει..
Από την μεριά της διοίκησης αναφέρεται ότι το αίτημα έγινε δεκτό και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι πλέον η Τετάρτη 03.03.2010 και ώρα 20.00 στο γήπεδο του baraze. (King of Spades)

4 σχόλια:

King of Spades on 26/2/10, 2:48 μ.μ. είπε...

Δηλαδή θα παίξω και εγώ;

Full Tilt on 26/2/10, 2:57 μ.μ. είπε...

Με Αλεξιάδη,Κοζώνη,Γκουτζολίκα,Λεμονάκη,Zimmerman,Αγγελή,Φανάρα μάλλον χλωμό το βλέπω...Μπορείς ,όμως,να κάνεις εικονοληψία...

King of Spades on 26/2/10, 3:11 μ.μ. είπε...

Γιατί ρε :( αφού έτσι θα μπορέσουν να περάσουν το κέντρο έστω και μια φορά....

Full Tilt on 26/2/10, 3:20 μ.μ. είπε...

ακου που σου λεω..θα είμαστε στη γραμμή και θα κοροιδεύουμε τον Βλάχο

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template