Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Σκηνές αποκάλυψης....

...πριν λίγο στο Baraze. Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ αναφέρει τέρατα και σημεία στον αγωνιστικό χώρο όπου συντελέστηκαν σκηνές αποκάλυψης.

Σε μια επίδειξη υψηλής τεχνικής τεχνικής κατάρτισης, ομαδικού πνεύματος, άμιλλας και υψηλού αθλητικού ιδεώδους η ομάδα της Olympia στο βδομαδιάτικο φιλικό της με τους φίλους και λοιπούς συγγενείς κατάφερε τη μεγαλειώδη και δύσκολη νίκη με 13-11

Όμως όπως είναι φυσικό η νίκη δεν ήρθε ως δια μαγείας αλλά υπήρξαν πρωταγωνιστές τόσο θετικοί όσο φυσικά και αρνητικοί, ειδικά αυτοί των ηττημένων. Η ομάδα της Olympia έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ και όταν για λίγο βρέθηκε πίσω έδειξε αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Καθοριστικής σημασίας πρωταγωνιστής ο King of Clubs ο οποίος με υψηλή απόδοση κάλυψε το κενό του Κοζώνη και σκόραρε 4 (!!!!) φορές (ναι καλά διαβάσατε...!!!)για λογαριασμό της Olympia ένα από αυτά και το νικητήριο γκολ। Έστειλε έτσι στα τάρταρα της θλίψης και της ποδοσφαιρικής εξαθλίωσης την ομάδα των φίλων και συγγενών η οποία για άλλη μια φορά έφυγε με σκυμμένα τα κεφάλια. Ειδικά οι αρνητικοί πρωταγωνιστές όπως ο εξάδελφος του King of Clubs (ψηλός...) παραμιλούσε για τον τρόπο που ως τερματοφύλακας δέχθηκε τα γκολ όπως και ο άτυχος αμυντικός Γιώργος-Πουγιόλ παραπατούσε από τη ζαλάδα. Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς έψαχναν να βρουν διάφορες δικαιολογίες για την κακή τους απόδοση όπως π.χ. στους λαμπτήρες του γηπέδου και άλλα τέτοια που όμως δε χρήζουν καμίας σοβαρότητας...

9 σχόλια:

King of Spades on 29/3/11, 12:18 μ.μ. είπε...

Καλά ο Στεφάν χτες έβγαλε μάτια. Η εμφάνιση της 10ετίας...
Σουρωτήρι στον έκανε ψηλέ ξάδερφε... 4 γκολ είχες να φας 8 αγωνιστικές.

Ανώνυμος είπε...

Το παρόν άρθρο είναι επικινδυνο και ο μόνος του σκοπός είναι να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.Ο κύριος "δημοσιογράφος" είναι ένας μισθοφόρος της OJV και αν είχε το θάρρος θα υπέγραφε κιόλας.Ούτε ο πρωταθλητής να ήταν.Κύριοι προάγετε τη βία έτσι.Αυριο θα καταθέσω μύνηση κατά της ιστοσελίδας σας ως χώρο αναπαραγωγής βίας.
Εντάξει κερδίσατε,αλλά η ομάδα σας ήταν πολύ τυχερή.Θα τα πούμε την επόμενη φορά κύριοι.
Ψηλός

30/3/11 1:56 μ.μ.

King of Spades on 30/3/11, 2:19 μ.μ. είπε...

Έτσι είναι η μπάλα σαν αγγούρι. Ο ένας το τρώει και δροσίζεται (KoC) και ο άλλος (Ψηλός) το τρώει και ζορίζεται... Τι να κάνουμε. Ο νόμος του ποδοσφαίρου.

King of Clubs on 30/3/11, 2:33 μ.μ. είπε...

Τι να πεις για τη μικρότητα των αντιπάλων της OJV που για άλλη μια φορά εμφανίζεται σε όλο της το μεγαλείο...!!!!

Η OJV δε θα ασχοληθεί και θα κάνει μόνο αυτό που ξέρει δηλαδή να απαντά στις προκλήσεις μόνο στον αγωνιστικό χώρο...
Τη μια με 6 παίχτες εναντίον 7, την άλλη στα ίσα όπου μόνο πάντα νίκες μετά από μεγαλειώδεις εμφανίσεις, πάντα μέσα στο γήπεδο...!!!!

Σε λίγο οι αντίπαλοι μας θα πουν ότι μας ευνοεί και η αόρατη διαιτησία με τα σφυρίγματα της...!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κύριοι νευριάζετε??Εσεις ξεκινήσατε.
Είναι ψέμματα μήπως οτι με ειδικό αισθητήρα τελευταίας τεχνολογίας που σας παρείχε η εταιρία σας αυξομειώνατε την ένταση των προβολέων,ετσι ώστε οι αντίπαλοι να τυφλώνονται??Υπάρχει κασέτα που το αποδεικνύει!
Είναι ψέμματα οτι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα εκνευρίζατε τον επιθετικό μας blanka(από το street fighter).Είναι ο πιο μειλήχιος άνθρωπος και εσείς παίζατε βρώμικα απέναντι του.
Είναι ψέμματα οτι KoS βρέθηκε ντοπαρισμένος μετά τη λήξη??Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.
Θα επιστρέψω με περισσότερες καταγγελίες και ηχητικά ντοκουμέντα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η "ΟΜΑΔΑ" ΣΑΣ OJV ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ), ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.............

King of Spades on 30/3/11, 4:17 μ.μ. είπε...

λόγια, λόγια, λόγια....

Ανώνυμος είπε...

Το γατάκι που έβαλε τα 4 γκολ πριν μία εβδομάδα που κρύφτηκε??? Αλλά έτσι είναι οι μικροί παίκτες... είναι όλο το καιρό στην αφάνεια και μόλις μυρίσει πασχαλιά εξαφανίζονται!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template