Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

8 vs 8 = 8 - 8

8 παίχτες εναντίον 8 έφερε αποτέλεσμα 8-8. Τυχαίο; Καθόλου αφού ο χθεσινός αγώνας μεταξύ της OJV και των φίλων-συγγενών ήταν για γερά νεύρα. Κλειστές άμυνες και λιγοστοί χώροι δεν άφησαν περιθώρια για προσωπικές ενέργειες και διακρίσεις ενώ το θέαμα ήταν επιεικώς κάτω του μετρίου.



Οι φίλοι και συγγενείς κατέφθασαν αποφασισμένοι για νίκη με κάθε μέσο στο γήπεδο του baraze. Εντύπωση όμως έκανε το αστέρι της ομάδας BLANKA που έφθασε με καθυστέρηση αφού το ταξί που τον μετέφερε μαζί με το συμπαίκτη του Μάκη, κόλλησε στην κίνηση στα φανάρια της διασταύρωσης Γιάννουλης Αμπελώνα. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον BLANKA και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις τα άκουσε πάλι ο Μάκης χωρίς φυσικά να φταίει....



Στον αγώνα οι φίλοι και συγγενείς με πολλή όρεξη από την αρχή και συνάμα ανεβασμένη απόδοση έπιασαν στον ύπνο την OJV οι παίχτες της οποίας φαινόταν ακόμη μεθυσμένοι από τη λάμψη της προηγούμενης τους νίκης. Όμως σύντομα ανέκαμψαν, έπαιξαν σοβαρά, αμύνθηκαν σθεναρά και έφεραν το σκορ στα ίσα. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο βετεράνο Αγγελίνιο ο οποίος στα δύσκολα έδειξε για άλλη μια φορά την αξία του καθώς επίσης και ο τερματοφύλακας Ζίροτερμαν ο οποίος έσβησε τις ελπίδες των φίλων και συγγενών για νίκη.

MVP του αγώνα :  ο πρόεδρος της OJV Φαναρντίνιο ο οποίος έδωσε μαθήματα αμυντικού παιχνιδιού, αποτελώντας το βράχο της άμυνας που άντεξε τα πάντα, σβήνοντας τις επιθετικές ενέργειες των φίλων και συγγενών.

Αντί MVP του αγώνα : ο King of Clubs ο οποίος από τη μεγαλειώδη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας και τα 4 γκολ έπεσε στο -1 (... ναι καλά βλέπετε -1 διαβάστε παρακάτω να δείτε γιατί). Οι δικαιολογίες περί κλειστών χώρων και ασφυκτικής άμυνας δίνουν κάποια περιθώρια δικαιολογίας αλλά τίποτα παραπάνω.

Η ενέργεια του αγώνα : Το χαρακίρι. Ο ψηλός ως τερματοφύλακας των φίλων και συγγενών προκειμένου να μη δεχθεί γκολ από τον ξάδερφο King of Clubs (το -1 που λέγαμε...) προτίμησε να το βάλει μόνος του κάνοντας χαρακίρι στον εαυτό του.


Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον φίλο Τάκη που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου μετά τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη στο προηγούμενο ματς. Το κενό που άφησε στην ομάδα των συγγενών φαίνεται να καλύπτει επάξια ο Άγγελος. Ο Αρμένιος παίχτης (από το Αρμένιο Λάρισας και όχι από την Αρμενία) απέδειξε την αξία του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κάνοντας ελάχιστα λάθη ενώ είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Το άγχος πλέον βαραίνει τον Θεσσαλονικιό πολυτάλαντο παίχτη καθώς πρέπει να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να πάρει την θέση βασικού πάλι στην ομάδα. Από την άλλη, μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγελος βρέθηκε να πανηγυρίζει μόνος του στα αποδυτήρια φωνάζοντας:
“Δου Νου Του” *

*ΣΣ. ΔΝΤ = Δεν νομίζω Τάκη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨΗΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ......

king of diamonds on 5/4/11, 10:13 π.μ. είπε...

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ....

King of Spades on 5/4/11, 10:26 π.μ. είπε...

Πάντως εγώ στο πάτησα το γκολάκι Ψηλέ

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψετε μια παρατήρηση σχετικά με την αναφορά "το θέαμα ήταν επιεικώς κάτω του μετρίου". Νομίζω ότι οι δυο ομάδες έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι:
1. είναι ακούραστες
2. παίζουν για τη φανέλα
3. προπονούνται σκληρά
4. έχουν στο ρόστερ τους παίκτες τεχνίτες
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν αυτές οι δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα κάτω του μετρίου...

Όσο για την επιστροφή μου μετά τον τραυματισμό αυτή θα γίνει με τη μέθοδο της αλληλοεξόντωσης. Θα πρέpει να "καθαρίσετε" τον Αρμένιο super star...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μια ομάδα υπήρχε χτες στο γήπεδο,και αυτή δεν ήταν η OJV.Αφού ο καλύτερος σας παίχτης ήταν ο αμυντικός σας,από εκεί και μόνο καταλαβαίνεις τι χάλι ήσασταν χθες.Οσο για εμάς απλά ήμασταν λίγο άτυχοι.
O Ψηλός
Υ.Γ.Καλά έχω γαμηθεί στο γέλιο από το πρωί με τον ΛεΠα να λέει το Breathless.Respeeeeeeeeeeeect

King of Spades on 5/4/11, 1:27 μ.μ. είπε...

Θεός ο Λε-Πα!!! δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω

King of Clubs on 5/4/11, 2:22 μ.μ. είπε...

Ξάδερφε Ψηλέ...

...αντί να λες ότι ήσασταν άτυχοι γιατί δε λες ότι οι επιθετικοί τον τελευταίο καιρό είναι ντεφορμέ άρα δεν είναι αποτελεσματικοί άρα όταν σουτάρουν στέλνουν τη μπάλα στα καλιακούδια...;;;;!!!!

King of Spades on 5/4/11, 2:39 μ.μ. είπε...

Που πάτε ωρέ με τον πιο επικίνδυνο παίχτη σας να είναι αμυντικός;

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά Τάκη και γρήγορη ανάρρωση.Ρε σεις πως κάνω μπορώ να κάνω προφίλ????
Οι επιθετικοί μας έχουν ένα διαγωνισμό μεταξύ τους.Όποιος πετύχει τα περισσότερα δοκάρια κερδίζει 10 μπύρες.Νομίζω νικητής αυτής της εβδομάδας ήταν ο κουμπάρος.
Ο Ψηλός

King of Clubs on 5/4/11, 3:51 μ.μ. είπε...

Μάλλον ο διαγωνισμός που έχουν οι επιθετικοί σας είναι ποιος θα διαλύσει την περίφραξη του baraze...

King of Spades on 5/4/11, 3:55 μ.μ. είπε...

Ο κουμπάρος όμως σκόραρε μια γκολάρα στο Γάμμα. Τρύπησε τον Κριστιάν και τον Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

King of Clubs όταν αναφέρεις μία είδηση πρέπει να επισημαίνεις τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!!! Η αργοπορία της άφιξης εμού και του Μάκη οφείλεται 100% στον οδηγό του ταξί πού είχαμε την τύχη να πάρουμε έξω από το AEL FC KLARINA που είχαμε πάει για καφεδάκι!!! Ενώ όλοι βάζουν υγραέριο στα αυτοκίνητα, ο συγκεκριμένος ταξιτζής, με ειδική πατέντα, έβαλε μαζούτ με αποτέλεσμα το ταξί να κινείται πιο αργά και από ποδήλατο!!! ΑΑΑ μην ξεχάσω... ο οδηγός ήταν ιερωμένος και το όνομα αυτού πατήρ Νικόλαος... ΤΥΧΑΙΟ???
Υ.Γ. Τάκαρε σιδερένιος φίλε και γρήγορη επάνοδο!

King of Clubs on 6/4/11, 10:16 π.μ. είπε...

Φίλε MatX ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόρηση...!! Όντως οι πληροφορίες μου ήταν λάθος....!!! Αντί για τη διαστάυρωση Γιάννουλης-Αμπελώνα την οποία εσφαλμένα ανέφερα φαίνεται τελικά ότι καθυστερήσατε στη διαδρομή AEL FC KLARINA έως BARAZE όχι μόνο σε κάθε φανάρι αλλά στη διαδρομή σας πέρασαν ακόμη και τα ποδήλατα....!!!!

Αν είναι δυνατόν...!!! Αυτόν τον ΠΑΠΑ-ΤΑΡΙΦΑ που τον βρήκατε; Θα μου πεις κατά τύχη και φυσικά θα έχεις απόλυτο δίκιο...!! Κι αν ακόμη μου πεις κι άλλοι που πήραν προπονητή για να σωθούν αν παίρναν κανονικό ταρίφα για coach καλύτερα θα πηγαίναν... πάλι δίκιο θα έχεις...!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template