Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2009

Τελευταία Νέα απο το χώρο του Τένις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του Larisa Sports Center στην Τερψιθέα.Το κλίμα ,απο την αρχή της ημέρας, ήταν ιδιαίτερα ΄ζεστό΄ και με πολλή δόση χιούμορ. Σ΄αυτό συνηγόρησε και ο πολύ καλός καιρός και γενικότερα η διάθεση για πειράγματα μεταξύ των αθλητών. Στον αγωνιστικό τομέα, ΣΟΚ προκάλεσε η απόσυρση της συμμετοχής της Γεωργίας Παπακωνσταντίνου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οι διοργανωτές δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα ,αφού η συμμετοχή της είναι βέβαιο οτι θα προσέλκυε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές της. Η σπουδαία αθλήτρια της κοινοπραξίας επικαλέστηκε τραυματισμό στο μανικιουρ του αριστερού χεριού, γεγονός που θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στην απόδοσή της,σύμφωνα ,πάντα,με τις δηλώσεις της.
Στους άντρες ,ο ανερχόμενος τενίστας Χάρης Βλισίδης , αφού διαπίστωσε το ...δάπεδο των συναθλητών του, και αφού κατέβαλε ,ανεπιτυχώς , κάθε προσπάθεια να ιδρώσει στην προθέρμανση , αποφάσισε (σωστά) να απαξιώσει το τουρνουά και να περιοριστεί σε παίξιμο διαδικαστικού χαρακτήρα.
Η έκπληξη ήρθε από το πουθενά , καθώς ο παλαίμαχος τενίστας και μέλος της κ/ξιας Δημήτρης Μίχος έλαβε μέρος στο τουρνουά και παρά τα χρόνια προβλήματα τραυματισμών κατόρθωσε να ΄΄σηκώσει΄΄ το τρόπαιο ,σημειώνοντας μάλιστα μόνο νίκες!!! Σύμφωνα με τον ίδιο, το κίνητρο ήταν πολύ μεγάλο ,αφού μετά τη λήξη του τουρνουά ακολουθούσε πλούσιο μπουφέ με φαγητό...

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

LARISA SPORTS CENTER - tennis tournament

Το αθλητικό τμήμα της Ojv αναπτύσσεται διαρκώς το τελευταίο διάστημα.Νέα ταλέντα ΄΄ξεπηδουν΄΄ απο τα φυτώρια της κοινοπραξίας.Πιο συγκεκριμμένα ,ο εκπρόσωπος τύπου και υπεύθυνος για τις αθλητικές δραστηριότητες, κος Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης δήλωσε: ΄΄Η OJV , μετά την τελειοποίηση του ποδοσφαιρικού της τμήματος και την ανάδειξη του σε φόβητρο για τις αντίπαλες ομάδες σε ολόκληρο το νομό, αποφάσισε να επεκταθεί στο χώρο του tennis. Μάλιστα η κίνηση αυτή επικροτήθηκε απο τον επικεφαλής της κοινοπραξίας και γνωστό παλτό στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος Chris Zimmerman. Με χαρά , λοιπόν , σας γνωστοποιώ οτι έχουμε 2 εκπροσώπους στο τουρνουά τένις που θα πραγματοποιηθεί στο club LARISA SPORTS CENTER στην Τερψιθέα ,την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μμ. Πρόκειται για τους Γεωργία Παπακωνσταντίνου και Χάρη Βλισίδη, νούμερο 3 και 17 αντίστοιχα στις λίστες κατάταξης , και νούμερα γενικώς. Θεωρώ οτι η υποστήριξή σας θα δώσει άλλο αέρα στην προσπάθεια των αθλητών μας. Θα ακολουθήσει μπουφές με φαγητό, ξύδια και μπάνιο στην κλειστή πισίνα του club (προαιρετικά) . Να είστε όλοι εκεί.΄΄

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ OLYMPIA JV Κος Φανάρας μετα το τέλος της βραδινής προπόνησης της ομάδας κάλεσε εκτακτο διοικητικό συμβούλιο καθως δημιουργηθηκε θέμα ομογένειας στις τάξεις της ομάδας.

"Η έντονη δυσαρέσκεια των παιχτών και παραγόντων που προκάλεσε η αντίδραση του ποδοσφαιριστή Τζιμάλντο κατά τη διάρκεια της προπόνησης δε θα επιτρέψουμε να διαταράξει το καλό κλίμα της ομάδας"
δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου και ποδοσφαιριστής Κος Θεοδωρόπουλος.

Ο Τζιμάλντο πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα, όντας από του σημαντικότερους συντελεστές της περσινής επιτυχίας του συλλόγου. Απουσίες και τραυματισμοί κατα τη διάρκεια της φετινής σεζόν τον έχουν κρατήσει μακριά απο τον καλό του εαυτό. Θα μπορέσει άραγε να φτάσει τα υψηλά στάνταρ του συλλόγου?

Παρηγορητικό πάντως θεωρείτε το γεγονός ότι τα ποδοσφαιριστές από τα τσικό του συλλόγου (Λεμονάκης, Μίχος, Γκουτζολίκας) και ο έφηβος Παναγιώτης Ξενίδης, δείχνουν να είναι έτοιμοι να καλύψουν όποια κενα δημιουργήσουν τυχόν αποχωρήσεις.


Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2009

Τρέξιμο υπό βροχή...

Προβληματισμός επικρατεί στο προπονητικό team της OJV fc μετά τη βραχεία -αν και πολύ σημαντική-νίκη επί της γαλακτοβιομηχανίας Ολύμπου.Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό,ο κος Μελέτης αποφάσισε να κατεβάσει την ομάδα για προπόνηση ημέρα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες.Ήδη τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο ,η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή και η βροχή μαίνεται ασταμάτητη από το απόγευμα της Τετάρτης. Ο ίδιος θα παρακολουθήσει την προπόνηση on-line , μέσω ειδικής κάμερας που τοποθετήθηκε στο προπονητικό κέντρο baraze, από τον καναπέ του σπιτιού του ,καθώς όπως δήλωσε έχει ανάψει το τζάκι και δεν μπορεί να αφήσει την εστία ανεξέλεγκτη. Αίσθηση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών προκάλεσε η απόφαση του Τζιμάλντο να δώσει το παρών στην προπόνηση παρά το προβληματικό σύστημα αποστράγγισης στο κεφάλι του ( φαλάκρα).Παράλληλα θα συμμετάσχουν και κάποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Αγγελής) ,οι οποίοι με την εμπειρία τους θα καθοδηγήσουν παίκτες από την ακαδημία της ομάδας ( Λεμονάκης,Γκουτζιαντάμης,Μίχος).
Τέλος ο Γκουτζολίκας θα απουσιάσει,λόγω υποχρεώσεων στο Λας Βεγκας ,όπου συμμετέχει σε τουρνουά World Series of Poker - Pot Limit Omaha (εναλλακτικά και κούκου μονού).

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

Έτσι εξηγείται...

Πολλοί αναρωτιόντουσαν τους τελευταίους μήνες για την κατακόρυφη αγωνιστική πτώση του (υποτιθέμενου) ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου Παναγιώτη, τόσο στα οικογενειακά διπλά όσο και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο ίδιος, είτε διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα είτε προβάλοντας "ανόητα" φωτογραφικά ντοκουμέντα, απέκρυπτε τους πραγματικούς λόγους της κατρακύλας του. Μέχρι χθές το βράδυ...
Ο ειδικός απεσταλμένος και γενικός διευθυντής της ομάδας Αλεξιάδης Αλέξανδρος βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου της Μακαμπι Χαιφα Ελ Αλαχαμ για να παρακολουθησει τον αγωνα ,για την 6η αγωνιστικη της φασης των ομιλων του Champions League, μεταξυ της τοπικης ομαδας και της γαλλικης bordeaux. Ακολουθει σχετικη δηλωση του κου Αλεξιαδη: "ειναι γωστο οτι το τελευταιο διαστημα παρακουλουθουμε μερικους παικτες της Μπορντώ με σκοπο την αποκτηση τους στην τρεχουσα μετεγγραφικη περιοδο,καθως η αντικατασταση ορισμενων παικτων θεωρειται πια επιβεβλημενη. Το παιχνιδι δεν διεκδικουσε δαφνες ποιοτητας και ημουν απολυτα επικεντρωμενος στους "στοχους". Ολα κυλουσαν ομαλα εως αδιαφορα μεχρι τη στιγμη του γκολ της Μπορντω. Στην επιμαχη φαση το αριστερο μπακ της γηπεδουχου ομαδας "διακομωδει" το ποδοσφαιρο και προσφερει ετοιμο γκολ στους επιθετικους της αντιπαλης ομαδας. Βλεποντας το replay της φασης στην τηλεόραση της σουιτας που μου παραχωρηθηκε διαπιστωνω εντρομος οτι οι κινησεις του αριστερου μπακ μου φερνουν στο μυαλο το απαραμιλλο στυλ του δικου μας ποδοσφαιριστη Θεοδωροπουλου. Παιζοντας το βιντεο ξανα και ξανα ανακαλυψα οτι προκειται για τον ιδιο!!!!!, μεταμφιεσμενο σε εγχρωμο ποδοσφαιριστη!!! ( αν εστιασετε με προσοχη θα δειτε οτι κυλαει μαυρος ιδρωτας στο προσωπο του...). Κατοπιν τουτου ,επικοινωνησα αμεσως με τον κο Φαναρα και δεδομενου του κανονισμου της ΦΙΦΑ που απαγορευει τη συμμετοχη ενος ποδοσφαιριστη σε δυο συλλογους ταυτοχρονα, αποφασισαμε να αποκλεισουμε τον εν λογω παικτη απο ολες τις αθλητικες δραστηριοτητες του συλλογου της OJV fc και να προχωρησουμε στην οριστικη διακοπη της συνεργασιας μας. Περισσοτερες λεπτομερειες μετα την αποφαση της ΦΙΦΑ. Κλεινοντας, σας παραθετω σχετικη δηλωση του προεδρου κου Φαναρα: "Ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω στον κοσμο της OJV για αυτο το πρωτοφανες , για τα παγκοσμια ποδοσφαιρικα δεδομενα, γεγονος και ταυτοχρονα αισθανομαι ανακουφισμενος που ο "παικτης της ντροπης" Θεοδωροπουλος δεν θα ξαναπατησει χλοοταπητα(φυσικο η τεχνητο)."

Το ΑΙΣΧΟΣ επι της οθονη:
http://www.dailymotion.com/video/xbfcr2_maccabi-haifa-vs-bordeaux-resume_webcam

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

Έπεσε από τον Όλυμπο και έμεινε όρθια...

Έναν από τους δυσκολότερους αγώνες έδωσε η OJV με την ομάδα της γαλακτοβιομηχανίας Ολύμπου. Ένα ματς που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα, καθώς το μυαλό της βρίσκεται τραυματίας με θλάση στον δεξι τετρακέφαλο και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο Κοζώνης αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 15-20 μέρες και η ομάδα καλείται να αναπληρώσει το δυσαναπλήρωτο κενό του επιτελικού της χαφ.

Στα αγωνιστικά η ομάδα φάνηκε να επιστρέφει στα κακά πρώτα ημίχρονα μέχρι να βρεί τον καλό της εαυτό. Το παιχνίδι άρχισε με τρια γκολ-ποιήματα από μεριάς Ολύμπου, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Ολύμπια. Η μόνη αντίδραση ήρθε από έναν κεραυνό του Αλεξιάδη ο οποίος σταμάτησε στο αριστερό και στη συνέχεια δεξί κάθετο δοκάρι του Ολύμπου. Τα πρώτα 30 λεπτά πέρασαν με την Ολύμπια να είναι κομμένη στα δύο καθώς η άμυνα δεν μπορούσε να βρεί την επίθεση. Μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές και πειραματισμούς η Ολύμπια βρήκε ρυθμό και σε συνδυασμό με την κούραση του αντιπάλου κατάφερε να έχει κατοχή, και σιγά - σιγά άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Το γκόλ ήρθε σε μία ανύποπτη στιγμή όταν για ανεξήγητο λόγο ο Τζήμας έπιασε μια στραβοκλωτσιά και έστειλε (προς έκπληξη όλων και κυρίως των συμπαιχτών του) την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό φαίνεται πως ήταν και η σπίθα που χρειαζόταν να πάρει η Ολύμπια μποροστά. Την συνέχεια ανέλαβε ο Λεμονάκης, ο οποίος ήταν και ο MVP του αγώνα σκοράρωντας 2 φανταστικά γκόλ. Η Ολύμπια κατάφερε να προηγηθεί με 4-3 και όλα έδειχναν να τελειώνουν αλλά ο Ολυμπος αντέδρασε με σούτ στο γάμμα του Ζίμμερμανν (4-4). Η Ολύμπια μην μπορώντας να κάνει αλλιώς ανέβηκε δίνοντας χώρο στον Όλυμπο, με αποτέλεσμα ο Όλυμπος να χάσει σωρεία ευκαιριών. Ευτυχώς ο Ζίμμερμανν βρέθηκε σε μέρα κάνοντας μεγαλειώδεις αποκρούσεις. Την λύτρωση έδωσε πάλι ο Λεμονάκης βάζοντας άλλα 2 γκόλ και ανέβασε τον δέικτη του σκορ σε 6-4. Η ομάδα του Ολύμπου αντέδρασε εκ νέου με πέμπτο τέρμα το οποίο δεν στάθηκε αρκετό όμως να τους δώσει κάτι παραπάνω. Τελικό σκόρ 6-5 σε ένα από τα καλύτερα ματς τα οποία έχει παίξει η ομάδα μας.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2009

BLACKOUT...!!!

Τι να πούμε πάλι αφού για άλλη μια φορά η OJV απέδειξε πόσο μικρές είναι οι άλλες ομάδες.

Με συνεχή πίεση κατάφερε ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ στους επίλεκτους του Παναγιώτη Valderama-Αναστασίου οι οποίοι στο τέλος έπαθαν BLACKOUT...!!!

Για ιστορικούς και μόνο λόγους απλά αναφέρουμε το σκορ...
OJV - Επίλεκτοι Αναστασίου 11-5

Η νικήτρια ομάδα της OJV


Επίλεκτοι Αναστασίου


φάσεις από τον αγώνα


Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα οι Γκουτζολίκας - Κοζώνης με τη νέα κόκκινη εμφάνιση της OJV.
(Στην αποκλειστική αυτή φωτογραφία φαίνεται καθαρά πως ο Γκουτζολίκας αν και φόλα βάζελος έβαλε κόκκινα... πάνω από όλα η OJV)



στιγμιότυπο από τον αγώνα
 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template