Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

Έτσι εξηγείται...

Πολλοί αναρωτιόντουσαν τους τελευταίους μήνες για την κατακόρυφη αγωνιστική πτώση του (υποτιθέμενου) ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου Παναγιώτη, τόσο στα οικογενειακά διπλά όσο και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο ίδιος, είτε διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα είτε προβάλοντας "ανόητα" φωτογραφικά ντοκουμέντα, απέκρυπτε τους πραγματικούς λόγους της κατρακύλας του. Μέχρι χθές το βράδυ...
Ο ειδικός απεσταλμένος και γενικός διευθυντής της ομάδας Αλεξιάδης Αλέξανδρος βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου της Μακαμπι Χαιφα Ελ Αλαχαμ για να παρακολουθησει τον αγωνα ,για την 6η αγωνιστικη της φασης των ομιλων του Champions League, μεταξυ της τοπικης ομαδας και της γαλλικης bordeaux. Ακολουθει σχετικη δηλωση του κου Αλεξιαδη: "ειναι γωστο οτι το τελευταιο διαστημα παρακουλουθουμε μερικους παικτες της Μπορντώ με σκοπο την αποκτηση τους στην τρεχουσα μετεγγραφικη περιοδο,καθως η αντικατασταση ορισμενων παικτων θεωρειται πια επιβεβλημενη. Το παιχνιδι δεν διεκδικουσε δαφνες ποιοτητας και ημουν απολυτα επικεντρωμενος στους "στοχους". Ολα κυλουσαν ομαλα εως αδιαφορα μεχρι τη στιγμη του γκολ της Μπορντω. Στην επιμαχη φαση το αριστερο μπακ της γηπεδουχου ομαδας "διακομωδει" το ποδοσφαιρο και προσφερει ετοιμο γκολ στους επιθετικους της αντιπαλης ομαδας. Βλεποντας το replay της φασης στην τηλεόραση της σουιτας που μου παραχωρηθηκε διαπιστωνω εντρομος οτι οι κινησεις του αριστερου μπακ μου φερνουν στο μυαλο το απαραμιλλο στυλ του δικου μας ποδοσφαιριστη Θεοδωροπουλου. Παιζοντας το βιντεο ξανα και ξανα ανακαλυψα οτι προκειται για τον ιδιο!!!!!, μεταμφιεσμενο σε εγχρωμο ποδοσφαιριστη!!! ( αν εστιασετε με προσοχη θα δειτε οτι κυλαει μαυρος ιδρωτας στο προσωπο του...). Κατοπιν τουτου ,επικοινωνησα αμεσως με τον κο Φαναρα και δεδομενου του κανονισμου της ΦΙΦΑ που απαγορευει τη συμμετοχη ενος ποδοσφαιριστη σε δυο συλλογους ταυτοχρονα, αποφασισαμε να αποκλεισουμε τον εν λογω παικτη απο ολες τις αθλητικες δραστηριοτητες του συλλογου της OJV fc και να προχωρησουμε στην οριστικη διακοπη της συνεργασιας μας. Περισσοτερες λεπτομερειες μετα την αποφαση της ΦΙΦΑ. Κλεινοντας, σας παραθετω σχετικη δηλωση του προεδρου κου Φαναρα: "Ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω στον κοσμο της OJV για αυτο το πρωτοφανες , για τα παγκοσμια ποδοσφαιρικα δεδομενα, γεγονος και ταυτοχρονα αισθανομαι ανακουφισμενος που ο "παικτης της ντροπης" Θεοδωροπουλος δεν θα ξαναπατησει χλοοταπητα(φυσικο η τεχνητο)."

Το ΑΙΣΧΟΣ επι της οθονη:
http://www.dailymotion.com/video/xbfcr2_maccabi-haifa-vs-bordeaux-resume_webcam

2 σχόλια:

King of Clubs on 9/12/09, 2:04 μ.μ. είπε...

η πιρουέτα του αριστερού μπακ της Μακάμπι Χάιφα είναι άλλη μια τραγωδία καταχωρημένη στις μαύρες σελίδες του champions league και κατάστιχα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου...!!!!

Αποβολή του παίχτη από κάθε προδσφαιρική δραστηριότητα...!!!! ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!!!!

King of Spades on 9/12/09, 2:18 μ.μ. είπε...

1) Κατ' αρχήν να καλωσορίσουμε τον φίλο μας Full Tilt στην συντακτική ομάδα του blog της Olympia FC. Σίγουρα με τον καυστικό του λόγο θα δώσει μια νέα ώθηση στο ανανεωμένο look του blog μας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τακτικός στην συγγραφική του ιδιότητα (περισσότερο από τις εμφανίσεις του στο γήπεδο...). Η διοίκηση της olympia fc αποφάσισε να βάλει έναν "Νίκο Μουρατίδη" (όλη την ώρα να κλαίγεται και να του φταίνε όλα) στο Blog με σκοπό την άνοδο της επισκεψιμότητας. Keep posting Full Tilt.
2) Θέλω να διευκρινήσω κάτι προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Πότε είχα εγώ ανεβασμένη απόδοση για να μου πέσει τώρα; Δεν γίνεται κύριε Μίχο να βγαίνεις και να λες ότι να 'ναι. Έχουμε και ένα image να συντηρήσουμε. Δεν μπορεί ξαφνικά να μου πάρετε τον ρόλο του αρχιπαλτού. Τόσο καιρό μοχθώ για τον τίτλο αυτό. Ξέρετε τι προσπάθεια θέλει να φαίνομαι χειρότερος από τον Γκουτζιαντάμη; Τιτάνια.
3) Όσων αφορά την επικείμενη αποβολή μου από τους αγωνιστικούς χώρους δεν μπορώ να το κάνω. Με παρακαλάει ο Τζιμαλντο να παίζω για να μην βρίζετε αυτόν όλη την ώρα σαν τον χειρότερο του γηπέδου. Είναι και αυτό το γαμημένο κοινωνικό έργο που επιτελώ.

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template