Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ OLYMPIA JV Κος Φανάρας μετα το τέλος της βραδινής προπόνησης της ομάδας κάλεσε εκτακτο διοικητικό συμβούλιο καθως δημιουργηθηκε θέμα ομογένειας στις τάξεις της ομάδας.

"Η έντονη δυσαρέσκεια των παιχτών και παραγόντων που προκάλεσε η αντίδραση του ποδοσφαιριστή Τζιμάλντο κατά τη διάρκεια της προπόνησης δε θα επιτρέψουμε να διαταράξει το καλό κλίμα της ομάδας"
δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου και ποδοσφαιριστής Κος Θεοδωρόπουλος.

Ο Τζιμάλντο πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα, όντας από του σημαντικότερους συντελεστές της περσινής επιτυχίας του συλλόγου. Απουσίες και τραυματισμοί κατα τη διάρκεια της φετινής σεζόν τον έχουν κρατήσει μακριά απο τον καλό του εαυτό. Θα μπορέσει άραγε να φτάσει τα υψηλά στάνταρ του συλλόγου?

Παρηγορητικό πάντως θεωρείτε το γεγονός ότι τα ποδοσφαιριστές από τα τσικό του συλλόγου (Λεμονάκης, Μίχος, Γκουτζολίκας) και ο έφηβος Παναγιώτης Ξενίδης, δείχνουν να είναι έτοιμοι να καλύψουν όποια κενα δημιουργήσουν τυχόν αποχωρήσεις.


1 σχόλια:

Full Tilt on 11/12/09, 10:59 π.μ. είπε...

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να αναφερθώ στην τεράστια προσφορά του Τζιμάλντο στο σύλλογο.Για πολύ καιρό αποτελούσε για μας,τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας,έμπνευση μέσα στο γήπεδο (αν εξαιρέσουμε βέβαια τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα).Όμως,πώς είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται με μπουφάν???? Πληροφορίες θέλουν τον Τζιμάλντο να έχει ζητήσει να του ράψουν το νούμερο στο τζάκετ..'Εχει κανταντήσει ανέκδοτο στους κόλπους της ακαδημίας : Μπουφάν κυκλοφορεί με μπουφάν στον αγωνιστικό χώρο...
Τί παράδειγμα θα δώσει σε μας τους πιτσιρικάδες???

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template