Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2009

Τελευταία Νέα απο το χώρο του Τένις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του Larisa Sports Center στην Τερψιθέα.Το κλίμα ,απο την αρχή της ημέρας, ήταν ιδιαίτερα ΄ζεστό΄ και με πολλή δόση χιούμορ. Σ΄αυτό συνηγόρησε και ο πολύ καλός καιρός και γενικότερα η διάθεση για πειράγματα μεταξύ των αθλητών. Στον αγωνιστικό τομέα, ΣΟΚ προκάλεσε η απόσυρση της συμμετοχής της Γεωργίας Παπακωνσταντίνου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οι διοργανωτές δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα ,αφού η συμμετοχή της είναι βέβαιο οτι θα προσέλκυε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές της. Η σπουδαία αθλήτρια της κοινοπραξίας επικαλέστηκε τραυματισμό στο μανικιουρ του αριστερού χεριού, γεγονός που θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στην απόδοσή της,σύμφωνα ,πάντα,με τις δηλώσεις της.
Στους άντρες ,ο ανερχόμενος τενίστας Χάρης Βλισίδης , αφού διαπίστωσε το ...δάπεδο των συναθλητών του, και αφού κατέβαλε ,ανεπιτυχώς , κάθε προσπάθεια να ιδρώσει στην προθέρμανση , αποφάσισε (σωστά) να απαξιώσει το τουρνουά και να περιοριστεί σε παίξιμο διαδικαστικού χαρακτήρα.
Η έκπληξη ήρθε από το πουθενά , καθώς ο παλαίμαχος τενίστας και μέλος της κ/ξιας Δημήτρης Μίχος έλαβε μέρος στο τουρνουά και παρά τα χρόνια προβλήματα τραυματισμών κατόρθωσε να ΄΄σηκώσει΄΄ το τρόπαιο ,σημειώνοντας μάλιστα μόνο νίκες!!! Σύμφωνα με τον ίδιο, το κίνητρο ήταν πολύ μεγάλο ,αφού μετά τη λήξη του τουρνουά ακολουθούσε πλούσιο μπουφέ με φαγητό...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template