Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Στήλη Άλατος...!!!

Τι είναι η στήλη άλατος άραγε; Πολλοί θα πουν ότι είναι αυτό το λευκό αλμυρό στοιχείο της φύσης όταν οι μικροί λευκοί κρύσταλλοι του είναι στοιβαγμένοι σχηματίζοντας μια ακίνητη και άψυχη στήλη. Όμως σίγουρα στη σημερινή αναμέτρηση συντήρησης της ομάδας ποδοσφαίρου της Olympia JV που έληξε πριν λίγο, μια αντίστοιχη, σχεδόν πανομοιότυπη εικόνα συντελέσθηκε στο δραματικό σχεδόν συγκλονιστικό τέλος του παιχνιδιού..!!

Το καθοριστικό 13ο γκολ ήταν αυτό που απογείωσε την αδρεναλίνη των παιχτών και των δύο ομάδων καθώς ήταν αυτό που θα έδινε τη νίκη στο αμφίροπο σκορ που μέχρι τότε είχε φτάσει στο 12-12. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου, η μαγεία της μπάλλας, το έντονο κοντράστ συναισθημάτων αποτυπώθηκε στους δυο μοιραίους παίχτες της συνάντησης.

Η μπάλλα γυρόφερνε με απίστευτη ταχύτητα όταν βρέθηκε στα πόδια του Γκουτζιαντάμη ο οποίος σε μια στιγμή απίστευτης αυτοσυγκέντρωσης, αντιμέτωπος με την μοίρα και την εστία, σούταρε ένα δυνατό πλασέ προς την εστία του άτυχου Θεωδορόπουλου ο οποίος, πρόσωπο με πρόσωπο με τη σκληρή πραγματικότητα και τον κυνισμό της στρογγυλής θεάς... απλά έμεινε ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ..!!

Ίσως ο ορισμός της φράσης "ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ" να μην αλλάξει. Ίσως οι φιλόλογοι να αρνηθούν αυτό το νέο χαρακτηρισμό αναφέροντας πως ο ορισμός μιας φράσης σαν κι αυτήν πρέπει να αναφέρεται στην πραγματικότητα, όσο κυνική κι αν είναι αυτή. Ίσως ακόμη πουν πως η αντίδραση του Θεωδορόπουλου σε μιας τέτοιας σπουδαιότητας φάση δεν είναι ικανή να αντέξει αυτό τον χαρακτηρισμό ούτε ως μεταφορική ένοια.... Πόσο άμπαλοι θα είναι όμως αυτοί οι φιλόλογοι; Ίσως όσο και ο Θεωδορόπουλος...

4 σχόλια:

King of Spades on 26/1/10, 1:21 μ.μ. είπε...

Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να απαντήσω στον φίλο king of clubs για το ειρωνικό, αλλά και συνάμα ανούσιο ποστάρισμά του. Ένα γκόλ κατάφερε να βάλει και το έκανε και θέμα.

Ξεχνάει όμως τα γκολ που έχει αρπάξει κατα καιρούς ο κύριος.
Ποιο να πρωτοθυμηθώ;

Το πρόσφατο από τον Κοζώνη από το κέντρο (οκ συγγνώμη, αυτό μάλλον δεν το είδε...).

Το γκολ από το κέντρο από τον Τζήμα; (Αλλά πιθανόν ούτε αυτό το είδε...)
Ξεχνάει ο κύριος...

Ξεχνάει το τακουνάκι από εμένα ανάμεσα από τα πόδια του... Ξεχνάει έυκολα.

Και γυρίζει και με αποκαλεί στήλη άλατος...
Χιούμορ Ανάλατο θα απαντήσω εγώ.

Καμιά φορά σωπαίνεις, όχι γιατί δεν έχεις κάτι να πεις, αλλά γιατί έχεις τόσα πολλά να πεις. Και καλά θα κάνει ο κύριος να θυμάται πριν αναρτεί τέτοια θέματα.

Full Tilt on 27/1/10, 10:58 π.μ. είπε...

Ο βιασμος της ελληνικης γλωσσας ( για πολλοστη φορα ) by king of spades..

King of Clubs on 27/1/10, 2:05 μ.μ. είπε...

Full Tilt συμφωνώ... βιασμός της ελληνικής γλώσσας χωρίς καν σάλιο... αλλά τι να πεις... το νικητήριο γκολ αυτής της αναμέτρησης άφησε βαθιές χαρακιές στον ψυχισμό του King of Spades...

Ας είναι... δεν πειράζει.. και οι ψυχίατροι τι θα κάνουν; Θα πεινάσουν; Όχι βέβαια... χρειάζονται πελάτες...

King of Spades on 27/1/10, 3:23 μ.μ. είπε...

Συνεχίζονται λοιπόν τα προκλητικά σχόλια...
Οκ...

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template