Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2010

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΖΙΜΑ!!!

Προκλητικές ,σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα,δηλώσεις σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλο φέρεται να έκανε ο Τζιμαλντο. Ερωτηθείς για τον εν λόγω παίκτη (λέμε τώρα), ανέφερε χαρακτηριστικά:'' Δεν θέλω να αναφερθώ στο ..(γελώντας) ποδοσφαιρικό του ταλέντο, η ποιότητά του άλλωστε είναι γνωστή,όπως επίσης και η αντοχή του στις σωματικές επαφές κατά τη διάρκεια των αγώνων( είναι γνωστό στα αποδυτήρια οτι ο Θεοδωρόπουλος έχει προσθέσει μηχανικά μέρη στο σώμα του,κατασκευασμένα όμως από πηλό).Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι αρχές Φεβρουαρίου θα λάβω μέρος στο APT (Averof Poker Tour) και τον καλώ να συμμετάσχει στα τραπέζια. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης ,είναι μια καλή ευκαιρία να τον ΄΄μαδήσω΄΄,αυξάνοντας ,έτσι, το εισόδημά μου! ''

Εντωμεταξύ ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει πληροφορία του ,πάντα δραστήριου και μέσα στα πράγματα, ρεπόρτερ Γκουτζιαντάμη ,σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της OJV FC κος Φανάρας θέλει να τη μετατρέψει σε πδηλατικό όμιλο!!!!
Περισσότερα σε λιγο...

3 σχόλια:

King of Spades on 27/1/10, 10:15 π.μ. είπε...

Ανακοίνωση: Παρακαλείται ο Χρήστος Τζίμας κατά την προσέλευσή του στα γραφεία να εισέλθει με την όπισθεν και να μας αερίσει τα αυγά.
Επαναλαμβάνω: Με την όπισθεν και να μας αερίσει τα αυγά.
Ευχαριστώ.

Full Tilt on 27/1/10, 11:07 π.μ. είπε...

να μας κλασει τ'αρχιδια λεγεται...Φλωρε..

King of Spades on 27/1/10, 2:06 μ.μ. είπε...

Θα μου κλάσει τον Γκιώνη... Άσχετε.

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template