Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2010

Ανανεώσεων συνέχεια


Μετά την εκτεταμένη ανακατασκευή του ιστολογίου της ομάδος μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα νέα χαρακτηριστικά του.
Εκτός από τις αισθητικές παρεμβάσεις που έγιναν με σκοπό την αμεσότητα και την ευκολία ανάγνωσης προστέθηκαν και κάποια χαρακτηριστικά τα οποία σας βοηθούν να παρακολουθείτε το ιστολόγιο πιο εύκολα.

1) Πλέον τα θέματα κατηγοριοποιούνται και μπορείτε να τα δείτε εύκολα σύμφωνα με την θεματική τους ενότητα.

2) Υπάρχει πλέον ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στα θέματα του ιστολογίου. Στην δεξιά στήλη θα βρείτε το ανάλογο πεδίο με τίτλο "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ 3KINGS".

3) Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να λαβαίνετε το ιστολόγιο στο e-mail σας σύμφωνα με την ανανεωσιμότητά του. Στην αριστερή στήλη μπορείτε πλέον να εγγραφείτε, βάζοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση του e-mail σας και να λαβαίνετε το ιστολόγιο στο inbox σας.

Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με τις αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί στον σχολιασμό του νέου ιστολογίου και περιμένουμε τις προτάσεις σας. Οι ευκολίες θα συνεχιστούν.


Ojv IT Specialists (λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΟΛΙΓΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κου. ΦΑΝΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦAIΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΦΑΝΑΡΑ

"Είναι γεγονός ότι τρέφω σεβασμό για όλα τα αθλήματα και ιδιαίτερα στις αθλητικές δραστηριότητες ποδηλάτου, η συμμετοχή μου όμως σε ερασιτεχνικούς ποδηλατικούς αγώνες δεν αναιρεί το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ OJV, όπου έχω επενδύσει και ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο (πίτσες - μπύρες και ποτά). ο Σύλλογος ojv θα μετατραπεί σε ποδηλατικό όμιλο μόνο για ορισμένους ποδοσφαιριστές μας, τους οποίους θα αναθέσω στους συνεργάτες μου Κο Θεοδωρόπουλο και Κο Γκουντζαντάμη να τους κάνουν τη ζωή ποδήλατο."

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΖΙΜΑ!!!

Προκλητικές ,σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα,δηλώσεις σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλο φέρεται να έκανε ο Τζιμαλντο. Ερωτηθείς για τον εν λόγω παίκτη (λέμε τώρα), ανέφερε χαρακτηριστικά:'' Δεν θέλω να αναφερθώ στο ..(γελώντας) ποδοσφαιρικό του ταλέντο, η ποιότητά του άλλωστε είναι γνωστή,όπως επίσης και η αντοχή του στις σωματικές επαφές κατά τη διάρκεια των αγώνων( είναι γνωστό στα αποδυτήρια οτι ο Θεοδωρόπουλος έχει προσθέσει μηχανικά μέρη στο σώμα του,κατασκευασμένα όμως από πηλό).Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι αρχές Φεβρουαρίου θα λάβω μέρος στο APT (Averof Poker Tour) και τον καλώ να συμμετάσχει στα τραπέζια. Δεδομένης της οικονομικής κρίσης ,είναι μια καλή ευκαιρία να τον ΄΄μαδήσω΄΄,αυξάνοντας ,έτσι, το εισόδημά μου! ''

Εντωμεταξύ ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει πληροφορία του ,πάντα δραστήριου και μέσα στα πράγματα, ρεπόρτερ Γκουτζιαντάμη ,σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της OJV FC κος Φανάρας θέλει να τη μετατρέψει σε πδηλατικό όμιλο!!!!
Περισσότερα σε λιγο...

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

Happy Birthday 3kings

Ένα χρόνο bloging για την ομάδα μας.
Ένα χρόνο κοντά σας.


Συνεχίζουμε τον αγώνα για αμερόληπτη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
******* Ευχαρισούμε όλους τους αναγνώστες μας *********

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Στήλη Άλατος...!!!

Τι είναι η στήλη άλατος άραγε; Πολλοί θα πουν ότι είναι αυτό το λευκό αλμυρό στοιχείο της φύσης όταν οι μικροί λευκοί κρύσταλλοι του είναι στοιβαγμένοι σχηματίζοντας μια ακίνητη και άψυχη στήλη. Όμως σίγουρα στη σημερινή αναμέτρηση συντήρησης της ομάδας ποδοσφαίρου της Olympia JV που έληξε πριν λίγο, μια αντίστοιχη, σχεδόν πανομοιότυπη εικόνα συντελέσθηκε στο δραματικό σχεδόν συγκλονιστικό τέλος του παιχνιδιού..!!

Το καθοριστικό 13ο γκολ ήταν αυτό που απογείωσε την αδρεναλίνη των παιχτών και των δύο ομάδων καθώς ήταν αυτό που θα έδινε τη νίκη στο αμφίροπο σκορ που μέχρι τότε είχε φτάσει στο 12-12. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου, η μαγεία της μπάλλας, το έντονο κοντράστ συναισθημάτων αποτυπώθηκε στους δυο μοιραίους παίχτες της συνάντησης.

Η μπάλλα γυρόφερνε με απίστευτη ταχύτητα όταν βρέθηκε στα πόδια του Γκουτζιαντάμη ο οποίος σε μια στιγμή απίστευτης αυτοσυγκέντρωσης, αντιμέτωπος με την μοίρα και την εστία, σούταρε ένα δυνατό πλασέ προς την εστία του άτυχου Θεωδορόπουλου ο οποίος, πρόσωπο με πρόσωπο με τη σκληρή πραγματικότητα και τον κυνισμό της στρογγυλής θεάς... απλά έμεινε ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ..!!

Ίσως ο ορισμός της φράσης "ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ" να μην αλλάξει. Ίσως οι φιλόλογοι να αρνηθούν αυτό το νέο χαρακτηρισμό αναφέροντας πως ο ορισμός μιας φράσης σαν κι αυτήν πρέπει να αναφέρεται στην πραγματικότητα, όσο κυνική κι αν είναι αυτή. Ίσως ακόμη πουν πως η αντίδραση του Θεωδορόπουλου σε μιας τέτοιας σπουδαιότητας φάση δεν είναι ικανή να αντέξει αυτό τον χαρακτηρισμό ούτε ως μεταφορική ένοια.... Πόσο άμπαλοι θα είναι όμως αυτοί οι φιλόλογοι; Ίσως όσο και ο Θεωδορόπουλος...

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template