Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

Σκωτζέζικο ντους..

Στα κρύα του λουτρού αφήνουν την OJV fc τρείς ποδοσφαιριστές της!!! Δυσαρεστημένοι φέρονται να είναι οι Αλεξιάδης,Λεμονάκης και Μίχος,οι οποίοι αποφάσισαν να 'σπάσουν' τα συμβόλαιά τους και να υπογράψουν με την LAB OJV fc !!
Η ανεπαρκής διοίκηση σε συνδυασμό με το αβέβαιο κλίμα της ομάδας όπως και το γεγονός οτι στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές-φαντάσματα ( Θεοδωρόπουλος,Φανάρας,Καραγιάννης) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην -από κοινού-απόφαση των παικτών. '' Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τα πάνω κάτω στην κατηγορία και να σηκώσουμε το τρόπαιο'' δήλωσε ,εμφανώς ενθουσιασμένος, ο Λενονάκης κατα την επίσημη παρουσίαση του στα γραφεία του συλλόγου(πλησίον του mixer).
Πηγές αναφέρουν ότι ήταν αδύνατο να αρνηθούν την προσφορά του Βλάχου Σπύρου,ο οποίος ,εκτός απο 3ετή κλειστά συμβόλαια με τεράστιες απολαβές , πρόσφερε στους παίκτες και άλλες παροχές,όπως δοκίμια ,καρότα καθώς και δωρεάν σκυρόδεμα για τα σπίτια τους!!
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δαιμόνιος μάνατζερ κινείται για την απόκτηση και του Κωνσταντίνου '' Κάρα'' Γκουτζολίκα και το μέλλον της OJV fc διαγράφεται δυσοίωνο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template