Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

Καταζητείται....!!!

Καταζητείται ο πρώην ποδοσφαριστής της OJV....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Βαρύ κατηγορητήριο βαρύνει τον πρώην ποδοσφαιριστή της OJV ΠΑΕ Μίχο Δημήτριο. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει ενοχληθεί σφόδρα από τις αποσχιστικές τάσεις του εν λόγω ποδοσφαιριστή καθώς και από τις βαρύτατες και εμπρηστικές δηλώσεις του. Συνέπεια των προηγούμενων είναι τα παρακάτω :

- αυτόματη διακοπή του συμβολαίου χωρίς καν να κληθεί σε απολογία
- επιστροφή από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά και τους υπόλοιπους αποσχισθέντες όλων των επίσημων εμφανίσεων (μέχρι και την τελευταία κάλτσα...)
- επιβολή προστίμου 17.000 ευρώ ως αποζημίωση της OJV ΠΑΕ για :
α. τις κακές και απάραδεκτες εμφανίσεις του
β. χρέωση της ΠΑΕ με πίτσες και μπύρες
γ. ανεδέστατη συμπεριφορά
- ανάκληση κάθε είδους δικαιωμάτων δημοσιεύσεων και αυτόματη διαγραφή κακεντρεχών σχολίων που στόχο έχουν τη διάλυση του καλού κλίματος αλλά και της ομάδας της OJV γενικότερα.

ΤΕΛΟΣ....

Οι παραπάνω ποινές δεν έχουν να κάνουν με παραδειγματισμό αφού η ΠΑΕ OJV δεν έχει παρόμοια ή ανάλογα προβλήματα με κανέναν άλλο από τους ποδοσφαιριστές της οι οποίοι παραμένουν πιστοί στα ιδεώδη της και τιμούνται ανάλογα. Η ανικανότητα, η λιγοψυχία, η προδοσία και η ατιμία αυτού του πρώην ποδοσφαιριστή δεν πρόκεται επ ουδενί να χαλάσει το άριστο κλίμα ομαδικότητας, συνεργασίας και αυτοθυσίας των υπόλοιπων παιχτών της ΠΑΕ OJV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template