Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Τέλος στις φήμες και τις γυναικείες επιθέσεις από πρώην ποδοσφαιριστή Μίχου...Νιχου....Μάχου....?? ή όπως τέλος πάντων λέγεται αυτός ο ποδοσφαιριστής που με το έτσι θέλω προσπαθεί να υποβαθμίσει το έργο των προτεργατών της ποδοσφαιρικής ζωής της OLYMPIA, προσπαθεί να βάλει η διοίκηση της ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση του προέδρου Κου Φανάρα έπειτα από συνάντηση με τον εκπρόσωπο τύπου Κο Θεοδωρόπουλο έχει ως εξής:


"Το έργο των ιδρυτών της ΠΑΕ OLYMPIA JV δεν πρόκειται να αμαυρωθεί από κανέναν. Η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου σε όλους τους τομείς που κατέστησε σε ρόλο πρςταγωνιστήτα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου δεν ανακόπτεται από ποδοσφαιριστές σαν τον εν λόγω κύριο Μίχο. Ο συγκεκριμένος κύριος και το ρεύμα που επικαλείτε πως έχει...(Αλεξιάδης - Λεμονάκης) θέλει να καρπωθεί λίγη από την επιτυχία μας....


Το βήμα του λόγου του δόθηκε μέσα από το επίσημο site του συλλόγου OJV - 3 KINGS. Νιώθει λοιπόν υπερήφανός ο Κύριος Μίχος του μέσα από τις στήλες αυτού του site βάλει εναντιόν του συλλόγου που σε αφθονία του πρέσφερε μπύρες και πίτσες και πολλές επιτυχίες. "


Να σημειωθεί πως ο Κος Μίχος 'εβαλε 14 κιλά από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην οικογένεια της OJV."


Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο Μίχος είναι το φερέφωνο του Αλεξιάδη, και τελείως κατευθυνόμενο και άβουλο άτομο. Τέτοια άτομα δεν ταιριάζουν στο στυλ της ομάδος γενικά και καλά κάνουν και αποχωρούν από μόνοι τους.


Οι Κοι Φανάρας και Θεοδωρόπουλος θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους δεν αναφέρθηκαν στον Λεμονάκη καθώς θεωρούν πως ο Κος Μίχος είναι απλά εκφραστής του εγωισμού του Αλεξιάδη(στην τελευταία αναμέτρηση δεν πρόλαβε να φάει ολόκληρη πίτσα, πράγμα του τον δυσαρέστησε).

2 σχόλια:

Full Tilt on 8/3/10, 3:54 μ.μ. είπε...

δεν προκειται να απαντησω μεσω αυτου του blog.Οταν θα ειναι ετοιμο αυτο της LAB OJV θα βαλλω καταλληλως

Full Tilt on 8/3/10, 3:57 μ.μ. είπε...

Επίσης αυτο που πρεπει να γνωριζετε ειναι οτι ο Λεμονακης ειναι ο πρωτος παικτης που πηρε μεταγραφη

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template