Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2009

Στα δικαστήρια για το τελικό.

Στο ΣτΕ καταφεύγει τελικά η OJV μέσω του αντιπροσώπου της κου Θεοδωρόπουλου σχετικά με το θέμα του σκορ του χτεσινο βραδυνού αγώνα. Το θέμα προέκυψε όταν η MKC αρνήθηκε να δεχθεί το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και επέμεναν να συνεχίζουν να παίζουν για περίπου μισή ακόμη ώρα με ορατό τον κίνδυνο κάποιου καρδιακού επεισοδίου στο 75% των ποδοσφαιριστών της. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη» δήλωσε αργότερα ο Μ. Πέππας από το κρεβάτι του πόνου. Σημειωτέον ότι ο Κος Πέππας νοσηλεύεται κλινήρης στην οικία του παρουσία δύο αλλοδαπών νοσηλευτριών από την Κ. Δευτέρα.


Στα αγωνιστικά ιδιαίτερα δυναμωμένη και ανανεωμένη, μετά την προσθήκη και του "Γαλλικού Εξπρές", κατά κόσμον Ρομάν Βενιέ. Η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση της MKC έδωσε νέα πνοή στους αγώνες των δύο ομάδων και τόνωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.Στους διακριθέντες και ο Σ. Τσιμπούκης που απέδειξε πως τα φυτώρια του Εργαστηρίου βγάζουν μεγάλους παίχτες, αφού σκόραρε κατά του φορμαρισμένου Zimmermann από τα 25,52μ. Οι Ντρόλιας και Μπαντέλης έδωσαν το 110% του εαυτού τους και απέδειξαν ότι είναι δυνατά χαρτιά για το σύνολο. Οι φήμες για ντοπάρισμα λόγω των χημικών του εργαστηρίου ελέγχονται ως αναληθείς.


Στον αντίποδα, η OJV απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα και το μέταλλο της ομάδας, που παρά τις πάμπολλες σοβαρότατες απουσίες της (Τζήμας, Αγγελής, Ξενίδης, Καλύβας, Παπαντωνίου και Πέππας) απέδωσε διαστημικό ποδόσφαιρο για 58 δευτερόλεπτα. Παρά την κακή εμφάνιση της αμυντικής γραμμής της ομάδος κατα το 3ο ημίχρονο η ομάδα ήταν στην θέση του οδηγού καθ' όλον τον αγώνα και δεν απειλήθηκε ποτέ. Σχετικά με την δυσλειτουργία της άμυνας οι Oliver Smuck και Στέφανος Γκουτζιαντάμης τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο και παρακράτηση κομματιών πίτσας.


Κατά την διάρκεια του 3ου ημιχρόνου η OJV δοκίμασε νέες τακτικές επίθεσης και τρόπους ανάπτυξης, ιδιαίτερη εμφαση δόθηκε στο τελείωμα τις φάσης, όπου αποδείχθηκε περίτρανα ότι "όλα χάνονται". Δημιουργώντας επί είκοσι λεπτά 145 ευκαιρίες οι παίχτες σκόραραν μονάχα τέσσερις φορές.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template