Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

Ρωγμές στις σχέσεις παιχτών και διοίκησης OJV

Παρά την αδιαφορία της διοίκησης για τα ιατρικά θέματα των παιχτών της OJV η οποία ως οφείλει βάσει κανονισμού και συμβολαίων πρέπει να φροντίζει για το υπέρτατο αγαθό της υγείας των ποδοσφαιριστών της, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σημαντικότατος αμυντικός παίχτης της ομάδας, για το μικροτραυματισμό του κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού φρόντισε μόνος του χωρίς καμία μα καμία συμπαράσταση...!!!!

Παρά το ιατρικό απόρρητο, οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο ιατρός σύστησε ξεκούραση και ειδικά κατά την ημέρα και ώρα του αγώνα ειδική θεραπευτική αγωγή για την αποφυγή υποτροπιασμού. Συγκεκριμένα ο εξειδικευμένος επιστήμονας για την εξυγίανση του αμυντικού όρισε ως φαρμακευτική αγωγή τα ειδικά σκευάσματα κεμπαμπίνη Φ* σε μεγάλες δόσεις (εναλλακτικά και κεμπαμπίνη Α**) συνοδευόμενη από αντίστοιχη κοκορετσίνη και κρασίνη (εναλλακτικά και μπυρίνη). Κατά τον λαμπρό αυτό ιατρό η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί με περαιτέρω νυχτερινή έξοδο χωρίς περιορισμούς σύμφωνα πάντα με την κρίση του λαμπρού αμυντικού παίχτη. Σημειώνουμε εδώ ότι ακόμη και αυτός ο επιστήμονας έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε τη στάση της διοίκησης της OJV και ανέφερε ότι πρώτη φορά στην πολύχρονη ιατρική του πορεία διαπίστωσε τέτοια αλαζονεία από την πλευρά της εξουσίας.

Το δίλημμα πλέον είναι μεγάλο για τον αμυντικό παίχτη και μόνο το βράδυ του αγώνα θα φανεί που θα καταλήξει ο σοβαρός προβληματισμός του ο οποίος τον έχει φέρει ανάμεσα στις δυο άκρες αυτής της ηθικής διελκυστίνδας...!!! Να ακολουθήσει τις οδηγίες του ιατρού ή... παρά την αδιαφορία της διοίκησης να παίξει για άλλη μια φορά με αυτοθυσία στο παιχνίδι με κίνδυνο υποτροπιασμού του τραυματισμού του? Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος δεν ήθελε να προέβει σε καμία δήλωση.

Φήμες που θέλουν και άλλα μέλη της ομάδας καθώς και του προπονητικού τιμ να ακολουθούν την ειδική θεραπευτική αγωγή με κεμπαπίνη ως ένδειξη διαμαρτυρίας και απογοήτευσης απέναντι στη διοίκηση ελέγχονται. Για οτιδήποτε νεώτερο μείνετε συντονισμένοι.


ηθικό δίλημμα...!!!!




*
κεμπαπίνη Φ = κεμπάπ Φαλάνης
* κεμπαπίνη Α = κεμπάπ Αργυροπουλίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template