Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

Ιατρικές εξελίξεις στην ομάδα της OJV

Μετά τις επανηλειμένες προσπάθειες της διοίκησης να πτοήσει το ηθικό των παιχτών και να τους αποδείξει ότι με την εξουσία της έχει το πάνω χέρι, εξαιτίας του απίστευτου πρηξίματος του οποίου υπέστησαν οι παίχτες προχώρησαν στη λήψη φαρμάκων. Το πρωτοφανές είναι πως οι διάφοροι ιατροί τους οποίους επισκέφτηκαν οι παίχτες κατέληξαν στην ίδια φαρμακευτική αγωγή. Το παρακάτω εικονιζόμενο φάρμακο αποδείχθηκε σωτήριο για τη μείωση του πρηξίματος...!!!


Η χορήγηση του φαρμάκου είχε θεαματικά αποτελέσματα στους παίχτες της OJV πλην όμως είχε πλείστα αρνητικά στη διοίκηση αυτής. Η απειθαρχεία η ασέβεια και η αδιαφορία των παιχτών απέναντι στους διοικούντες την OJV είχε ώς αποτέλεσμα τον εκνευρισμό αυτών των υποτιθέμενων ποδοσφαιρικών παραγόντων. Μπροστά στον κίνδυνο ψυχολογικού τραυματισμού του διοικητικού τους εγωισμού, καθώς και σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιβολής της τάξης, οι ποδοσφαιροπατέρες επισκέφτηκαν κι αυτοί με τη σειρά τους ιατρό ο οποίος φρόντισε για την ενίσχυση των ήδη κακών στοιχείων του χαρακτήρα τους. Έτσι φρόντισε να τους υποδείξει αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή για την ενίσχυση του σχεδόν χαμένου εγωισμού τους και τους έδωσε το εικονιζόμενο φάρμακο σε μορφή υποθέτου.


Το θετικό στην όλη υπόθεση όμως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μπροστά στο νέο κύμα πρηξίματος αντέδρασαν για άλλη μια φορά και προμηθεύτηκαν το παρακάτω θαυματουργό φάρμακο για να λύσουν μια και καλή τα προβλήματα τους...!!!!

1 σχόλια:

King of Spades on 31/3/09, 1:30 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template