Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

OJV vs AMSA

Σε μια λιτή και απέρριτη ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολύμπιας αναφέρει τα εξής:

"Πέμπτη 12 / 3 και ώρα 9μμ στις εγκαταστάσεις του Baraze θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ομάδων της Olympia και του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου."

Η OJV θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για το επερχόμενο παιχνίδι έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραμπουκισμοί και εκδηλώσεις βίας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει με τον γνωστό τρόπο (πόρτα-πόρτα, χέρι-χέρι) από αύριο.

Σε μια προσπάθεια του προπονητή κου Πέππα να κρατήσει το ηθικό ψηλά αλλά τους τόνους χαμηλά, δήλωσε: "Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Η φανέλα της Ολύμπια πλέον είναι πολύ βαριά και όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποδείξουν την αξία τους για να κερδίσουν μια θέση στον αγωνιστικό χώρο." Συνεχίζοντας, τόνισε: "Η χαλαρότητα που έχει επέλθλει στην αμυντική λειτουργία της ομαδος είναι θέμα περιστασιακό και απολύτως φυσιολογικό μετά τους εξοντωτικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Γκουτζιαντάμης θα αγωνιστεί κανονικά!" Μια δήλωση που αφήνει ξεκρέμαστο τον πρόεδρο της OJV ο οποίος θέλει το κεφάλι του αμυντικού "επί πίνακι". "Ο κ. Φανάρας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά την οχτάδα την κανονίζω εγώ." είπε ο πολυνίκης προπονητής. Σίγουρα μια εξέλιξη που εντείνει τις σχέσης των δύο ισχυρών αντρών της ομάδας. Αντιδράσεις και εξελίξεις δεν υπήρξαν (ακόμη) από την διοίκηση, αλλά η Ολύμπια δείχνει καζάνι που βράζει.

1 σχόλια:

King of Clubs on 10/3/09, 3:39 μ.μ. είπε...

Η δικαιοσύνη τελικά είναι πιο ισχυρή από κάθε μορφή αυταρχικής και αλαζονικής εξουσίας. Κύριε προπονητά υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου...

Δημοσίευση σχολίου

 

Tags

affiliate blogs

Ομάδα Εργαστηρίου Ολύμπιας Κ/Ξ http://lab-ojv.blogspot.com/

Best viewed with...

spread firefox affiliate button

About us

Olympia JV Football Club

Visits

Site Info

free counters

Followers

Olympia JV - 3 Kings Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template